Az idősek mit látnak a DK-ban?
Figyelt kérdés
Pontosan mivel érzik megszólítva magukat, mi az, ami miatt a DK szimpatikus nekik?2023. jan. 9. 17:10
1/27 anonim válasza:
Azzal hogy Órbán: rósz, szankció: yó
2/27 A kérdező kommentje:
#1: Ezeket más pártok is mondják.
2023. jan. 9. 17:17
3/27 anonim válasza:
Akkor maga Gyurcsány személye, vagy nem tudom mi vesz rá valakit, hogy a DK-ra szavazzon, de én néztem a DK tv live chatjét és csak olyanokat tudtak írni hogy "végre valaki kimondja az igazságot" 🤣 semmi értelmes érv vagy logikusan levezetett gondolatmenet nem hangzik el a műsorban, csak üres kormánykritika meg személyeskedés meg az únió felsz0pkodása. Szerintem elveik sincsenek csak a régi MSZP-s szavazókat próbálják visszaszerezni, de annyi pénzből sokkal igényesebben is lehetne csinálni.
4/27 anonim válasza:
Az egyetlen cselekvőképes párt az összefogásban.
5/27 anonim válasza:
A fiatalságukat.
A 3,20as kenyeret, a fogó ceruzát, a majálist sörrel, virslivel.
6/27 anonim válasza:
Ugyanazért, amiért Orbánt. Kedves, jól fésült, mára kegöregedett fiatalember aki csak jót akart, de hát őt minde ki csak báncsa! Egymásnak való a két agyhalott tábora.
7/27 anonim válasza:
Nekem van egy ilyen ismerősöm, egy 70 fölötti nő. Régen párttag volt, de az a fajta, aki nem csak belelépett, azért hogy hagyják már végre békén, hanem őszintén hitt is benne. A rendszerváltást nagy traumaként élte át, főleg azokat pártokat gyűlölte, akik bántották a "kommunistákat", mert úgy érezte, hogy ők is báncsák. Gyurcsány meg nem bántotta őket, hiszen ő is "kommunista" volt, és még az Internacionálét is olyan szépen énekelte.
Szerintem benne látja a régi "eszmék" védelmezőjét, aki jól elbánik azokkal, akik bántották őt és Kádárt. Azonkívül elég rendesen pszichopata is a nő.
8/27 A kérdező kommentje:
#7: Ezek szerint ilyen sok kommunista van az országban?
2023. jan. 9. 17:50
10/27 anonim válasza:
#8 Nem azt mondom, hogy minden DK szavazó ilyen, de a 70-es korosztályból többen lehetnek ilyenek. És ők alkotják a DK kemény magját. A többiek meg csak látják, hogy az Orbán rossz, és elhiszik, hogy akkor viszont a Gyurcsány jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!