Mi a különbség egy diktatúra és magyarország között?
- Az egész média a fidesz kezében van, a maradékot pedig most vásárolja fel. Tehát a nép - pont úgy mint a filmekben - csak a kormány agymosását hallgatja.
- Rendeleti kormányzás van, Orbán Viktor azt tesz a néppel amit akar, senki nem vonhatja felelősségre. Gyakorlatilag egy éjszaka alatt tönkretehet tíz vagy százezer családot is bármilyen ellenőrzés nélkül.
- Csak rá szegeződik a külföldi figyelem, mindenki látja hogy mit művel és ezáltal mindenki elhatárolódik a magyaroktól. Nincs lassan épkézláb szövetségesünk, meg a v4-ek is feloszlottak a folyamatos nagy magyarország erőltetése miatt.
Szerintem ez már simán elmegy diktatúrának, már csak az hiányzik, hogy a halálbüntetést visszahozzák azok ellen akik rendszerkritikusok.
EP: „Magyarország a választásos önkényuralom hibrid rezsimje”
Mondjuk diktatúrákban nincsenek többpárti választások, az ellenzékiek a börtönben vannak és terrorizálják a lakosságot (szemkilövetés, jogtalan letartóztatások ilyesmik).
Rendeletek máshol is vannak, az meg, hogy Magyarországon nem csak libsi média van, hanem jobboldali is, a szabadság egyik legbiztosabb fokmérője.
"mindenki elhatárolódik a magyaroktól. Nincs lassan épkézláb szövetségesünk, meg a v4-ek is feloszlottak a folyamatos nagy magyarország erőltetése miatt."
De a diktatúrák nem határolódnak el Orbánéktól.
A V4-ek feloszlásáról nem hallottam, ahogy Nagy-Magyarország erőltetéséről sem, de nem tudom, azelőtt milyen szövetségeseink voltak; a környező országokra gondolsz netán, ahol ott rúgnak az ottani magyarságba, ahol tudnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!