Oroszpárti fideszes polgártársaim, akkor is oroszpártiak lennétek, ha a Fidesz oroszellenes lenne?
Mi az az orosz párti?
Én szeretem az orosz irodalmat, az orosz klasszikus zeneszerzőket, sok tehetséges orosz művész van a kortársak között is. Nem fogom őket utálni, és nem teszek semmilyen orosz művet tiltólistára. Jártam is Oroszországban, életem egyik legjobb utazása volt.
De ettől még nem szeretem az orosz politikát és nem is értek vele egyet.
És nem a Fidesztől vagy az EU-tól függ, hogy mit szeretek és mit nem.
Ukránpárti, propagandista kérdező.
Akkor is nyomnád a propagandát ha nem kapnál érte pénzt?
Kérdező, nyilván te is tudod, hogy ha a fideszpropaganda az ukránok mellett állna, és az oroszok ellen lenne, akkor az itteni moszkovita fideszesek, akik most kritikátlanul oroszpártiak a háborúban, éppen az ellenkezőjét mondanák.
Ez az agymosó propaganda csodája, hogy ha egész nap a fejükbe vernek valamit, akkor idővel elhiszik.
#4 "Ez az agymosó propaganda csodája, hogy ha egész nap a fejükbe vernek valamit, akkor idővel elhiszik."
Te ezt bizonyosan tudod, hiszen ezt csinálod egész nap és te is a propagandát hiszed el amit neked nyomnak a ballib médiában.
2010 előtt a Fidesz élesen kritizálta Oroszországot, Putyint és Gyurcsány oroszpártiságát.
Mára már fordult a kocka.
A Fideszt csak a hatalom érdekli és mindent megtesz érte.
Akik itt büszkén vállalják az oroszpárti hozzáállásukat, tényleg elfogadhatónak tartják, hogy a mai világban embereket ölnek, nőket és kislányokat erőszakolnak katonák, egy olyan ember parancsára, aki ül szépen a védett helyén, melegben, biztonságban?
Vagy erre az lesz a válasz, hogy ilyen nem is történt, minden ukrán hazudik?
Minden kép és videó deepfake?
Komolyan érdekel, mi lehet megfelelő érv az erőszak és a gyilkolás pártolására, nyugodtan lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!