Melyikük a leggyomorforgatóbb propagandista szerintetek?
#20: Miben is hazudtoltam meg magam? Annyit kértem, hogy definiáljuk már a propagandista fogalmát. Az, hogy ha valaki politikai témában megszólal, elemez, de közben vállaltan szimpatizál egy politikai párttal, számomra az még nem lesz propagandista. Így Spöttle sem, de tessék, csak hogy megnyugodjon a lelked, mondok ellenzéki oldalról is ilyen embereket: Schiffer András, és Hont András tipikusan ilyenek. Ők sem nevezhetők propagandistának.
Ellenben olyan embereket akik, youtube csatornákat, vagy netes portálokat húznak fel a kormány gyalázására, és ellenzéki pártok elvtelen futtatására, ráadásul mindezt nagyrészben a nyugat anyagi támogatásával, ezt már igenis lehet propagandának bélyegezni.
"Trombitás Kristóf nálam dobogós. Konkrétan annyira csicska, hogy szénné oltották a legújabb fizetett hirdetése alatt és még reagálni sem tudott, csak ilyeneket tolt, hogy: "anyádnak." Értitek, azért fizetik, hogy oltogassa az ellenzéket, de még ahhoz is tehetségtelen. Bayernek legalább jól forog a nyelve (más értelemben is), de ezek a szerencsétlen megafonosok a niemand fogalmának megtestesítői."
Én úgy vagyok vele, hogy a megafonosok irritálóak, de ők csak egyszerű csicskásai a rendszernek. Varga Juditnak ezzel szemben van egyfajta szaktudása és szaknyelvi szavakat is alkalmaz, a beszéde értelmes, csakhogy azt a hazugságot próbálja meg beadni, hogy Magyarországon jogállam van.
Bayer ért a műsorvezetéshez, az anyázáson kívül néha jó viccet is el tud sütni, de ezt az egészet egy baromira undorító és mocskos propagandista létért csinálja.
Kocsis Máté és Gulyás Gergely egy szimpla papagáj, de azok közül a legrosszabbak, még Holliknál is rosszabbak, pedig nagyon gyűlölöm Hollikot.
Egy Bayer Zsoltit a nyuggerkommandója rossz esetben halál komolyan vesz, és akármilyen aljas propagandát csinál a Zsóti, a nézői rossz esetben toitálisan komolyan veszik.
Nálam a megafososok azért maradtak le, mert ők olyan kis egyszerű hazug csicskák, hogy fel sem érnek az előbb említettehkez.
Hollik István is rettentően rossz, de ő nem fért be az említettek közé.
Tegnap 23:06 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!