Orbán Viktor édesapánk szokott még vállalni filmes szerepeket?
A Szegény Dzsoni és Árnika című filmben például szerepel Orbán Viktor miniszterelnök úr, ahol egy cigány rablóbandához tartozó focisták alakít.
Orbán Zelenszkijről:
"Én jogász vagyok, abból a tudásból élek, amit a jog világában gyűjtöttem. Aki pedig színész, az azzal a tudással dolgozik, amit színészként gyűjtött össze,"
Egyébként Zelenszkijnek is van jogászi végzettsége tudtommal, ahogy Orbánnak, sok dologban hasonlítanak. Egyben azonban nem: Orbán hasonló helyzetben menekítené ki a vagyonát, és menne külföldre. Zelenszkijnek is felajánlották, de ő kikérte magának, és azt mondta, hogy "fegyver kell, nem fuvar".
Orbán kevesebbet ér mint egy használt vécépapír, mégis ő ugatja le Zelenszkijt. A kis hazaáruló.
Egyébként érdekes, hogy mindenki azt játszotta, ami lett.
Zelenszkij egy belevaló miniszterelnököt, aki borította a korrupt rendszert, Orbán meg egy zsiványt, akit csak a rablás és a foci na meg a dominancia érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!