Szerinted az oktatásügy fontos egy nemzet jövője szempontjából?
Figyelt kérdés
Kérlek azt is írd le, hogy jobb- vagy baloldali vagy.2023. jan. 7. 19:28
2/12 anonim válasza:
Fontos csak mindenki másképp gondolja a mikéntjét.
3/12 anonim válasza:
A Fidesz szerint nem fontos ez eléggé szembetűnő.
4/12 anonim válasza:
Fontos, inkább jobboldali vagyok, kicsit bal is.
6/12 anonim válasza:
Nem, mert :
1 - EU gyarmatok vagyunk. Vissza van butítva a mezőgazdaságunk, cukor iparunkat az EU kinyírta
2 - Az okosak úgyis elmennek, nem mert ilyen a kormány, hanem mert nyugaton mindig jobb volt
3 - Összeszerelő műhely vagyunk. A kapitalizmusban az emberek itt nem vállalkoztak. Nem termelünk semmit sem
Mindezek miatt az oktatásnak itt semmi jelentőse sincs. Feneketlen kútba öntött pénz. Mondom ezt mint fizikus
7/12 anonim válasza:
Az a legfontosabb. Jobboldali ellenzéki vagyok.
10/12 anonim válasza:
Fontos, igen, de nem is értem a kérdést, hisz Magyarország tökéletes példa arra, hogy mi történik akkor, ha nem a tudásba, emberekbe fektetünk: gyenge gazdaság, értéktelen valuta, borzasztó közmorál, szegregáció, egypólusú politika, stb. Amíg ez nem változik, örök lemaradásban leszünk, de momentán itthon az emberek teljesen elégedettek azzal, hogy kiszolgáljanak egy szűk elitet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!