Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád, hogy itthon...

Támogatnád, hogy itthon legyen joguk szülni a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Gusztustalan, biblia, és természetellenes gondolat egyben.
2023. jan. 7. 10:21
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
0%
26 Az éhező gyerekekkel elég sokat foglalkozik a baloldal (globálisan), szòval ha ez zavar akkor továbbra is ôket tudom ajánlani.
2023. jan. 7. 13:36
 32/50 anonim ***** válasza:
19%

"Ezért nem férfit írtam, hanem transzférfit."

Transzférfi csak a beteg lipsik fejében létezik. A "transzférfi" valójában nő, akinek mentális problémája van és hormonális kezeléssel igyekszik elváltoztatni a külsejét.

Tehát a kérdés az, hogy a mentális betegek szülését támogatom-e: nem, mert a gyereknek egy mentálisan beteg környezetben kell felnőnie. Ellenben megtiltani nem tudom, ez egy szabad ország, és semmilyen törvény nem tiltja a mentálisan beteg nőknek a szülést (és ez így is van jól).

Így a kérdésed értelmetlen! Senki sem tiltja nekik a szülést.

2023. jan. 7. 13:57
 33/50 anonim ***** válasza:
0%

"Tőlem, akár még ikrát is rakhatnak, vagy tojást is tojhatnak."

Értem a logikádat, de sajnos én egyiket se tudom. :(((

25F

2023. jan. 7. 14:07
 34/50 anonim ***** válasza:
11%

26

Elhiszed nekem, hogy a kutyát nem zavarná, hogy ha szivárvány helyett, az éhező gyerekek miatt raknátok ki zászlót mindenhova. Sőt az sem, hogy a Netflix filmekben folyton lenne erre utalás.

Szóval hidd el nekem, hogy most ezen van most a fókusz, hogy nektek minden lyuk, csak a keret más.

2023. jan. 7. 14:37
 35/50 anonim ***** válasza:
0%

Szóval már megint a német szabályozás meghonosítása a téma.

Miről szól a német szabályozás? Arról hogy az (egészségügyi) ellátásban nem lehet hátrányosan megkülönböztetni senkit a neme alapján, azaz ha egy ember JOGILAG férfi, attól még ugyanolyan ellátást kaphasson mint a nők (és fordítva). Azaz ha egy nő úgy gondolja, hogy az ő neme férfi és ezt le is papírozza, attól még például ha szül egy gyereket, akkor ugyanolyan jogai legyenek, mintha jogilag nő volna. A törvényben nincs itt semmiféle fizikai nemváltásról, átműtésről szó. Aki ilyesmit magyaráz ezekbe a törvényekbe az tényleg beteg ember.

2023. jan. 7. 15:09
 36/50 A kérdező kommentje:

Arról hogy az (egészségügyi) ellátásban nem lehet hátrányosan megkülönböztetni senkit a neme alapján, azaz ha egy ember JOGILAG férfi, attól még ugyanolyan ellátást kaphasson mint a nők (és fordítva).

És ezt minek is?

Van férfi, és van nő. A kettő végterméke pedig a gyerek, aki szintén férfi lesz, vagy nő. Ilyen egyszerű, ez a természet rendje, és ezt nem fogjátok felülírni.

2023. jan. 7. 15:27
 37/50 anonim ***** válasza:
15%
Kedves kérdező, ezt a természet már régóta felülírta, csak ti pisiltek széllel szemben...
2023. jan. 7. 15:50
 38/50 A kérdező kommentje:

,, csak ti pisiltek széllel szemben...,,

Hát kinek mi, mi a nagycsaládosokat, és a nyugdíjasokat támogatjuk, ti meg a szülni akaró férfiakat, meg az egyéb torz embereket.

2023. jan. 7. 16:09
 39/50 anonim ***** válasza:
21%

"támogatják"

Nálam a képmutatás, jóemberkedés nem támogatás. Szivárványos profilkép, pride...stb. Ettől mivel lesz jobb bárkinek is?

Eleve a szándék is rossz, mert provokáció az egész. Aki ilyen módon tudja csak érvényesíteni az akaratát, az milyen ember? Teljesen kontraproduktív az egész. Aki eddig nem utálta a melegeket, ezután fogja. Mert az agyára mennek a képmutatással, az érzékenyítéssel.

Ott van a Netflix. Szándékosan a beteg ideológiákat csempész a termékeibe, hátha ezzel be tudja hülyíteni az egyszerűbb embereket.

Eleve annak a módja, ahogy terjesztik ezt a természetellenes baromságot nagyon sokat elmond róluk.

Én érzéketlen szociopatáknak tartom az ilyen embereket, akik csak mesterségesen tudnak "jók" lenni.

Aki jó ember, az nem ilyen. Önzetlen, segítőkész. Észre sem veszed őket.

2023. jan. 7. 16:20
 40/50 anonim ***** válasza:
78%

"Mennék tüntetni a tanárokért, csak azt valamiért szünetben nem csinálják, azt csak munkaidő alatt lehet.. Mily meglepő.."

[link]

Akkor most ott vagy, ugye?

2023. jan. 7. 17:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!