Rettegtek az oroszoktól?
Figyelt kérdés
Fel is riadtam, annyira félek a ruszkiktól. Még elaludni sem merek a rettegéstől.
Más is van így?
2023. jan. 7. 02:52
21/24 anonim válasza:
Inkàbb attól rettegek, hogy az ukrànok mikor fogják, a magyarsàgot is kinevezni a "nemzet ellensègei"-nek.
22/24 anonim válasza:
A pánik az egyik legveszélyesebb fegyver a világon. Rettegni attól, amit teljes higgadtsággal át is élhetnél. Saját magad nyírod ki. Engem jobban zavar az, hogy éjfélig egyszerűen nem tudok elalduni, random rémálmaim vannak, és hajnali 4kor kelnem kell, délután meg nem alszom, mert éjszaka még annyit sem aludnék, mint így. Képzelheted, hogy nappal, munka közben, hullafáradtan mennyire érdekelnek engem az oroszok. Az a te bajod, hogy túl sok a szabadidőd.
23/24 anonim válasza:
OFF:
@22, lehet, hogy te is az "ejiek" koze tartozol. En is, ejszaka rosszul alszom, reggel faradtan ebredek, nappal meg mintha kotyagos, masnapos lennek. Viszont ha ejjel dolgozom, akkor minden okes, nappal meg ha rovideket is, de tobbnyire melyen es pihentetoen alszom. Egy darabig kinlodtam a 8-4-ig munkarenddel, de ugy 10-12 eve csak delutanos vagy ejszakai muszakot vallalok. Azota erezhetoen jobban alszom es jobb a kozerzetem, egeszsegi allapotom is.
24/24 Alex Fly válasza:
@20: inkább a szövetségeseinkkel legyünk jóban, mint az ellenséggel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!