Magyarországon megvalósítható a NER-mentes élet? Amennyire tudod, lelkiismereti okokból kivonod magad és a családod életét a Fidesz rezsim mindent elszipkázó karmaiból?
Fidesz közeli boltban nem vásárolsz,
Fidesz közeli szállodában nem szállsz meg nem nyaralsz,
Fidesz közeli cégnek nem dolgozol...
2. Én inkább téged látlak naivnak. Mindenki szem a láncon. Ha részt veszel az Orbán rezsim építésében... A tőkés azért foglalkoztat mert megéri neki a munkádért pénzt adjon. Már miért ne gazdagodjon?
A baj az, hogy a NER milliárdosai olyan állami kontraszelekcióval, támogatások özönével gazdagszik ami kiszorítja a tisztességes magyar embereket a piacról. Ha ehhez nem szívesen adod a nevedet akkor olyan cégeket kell keress, amik NER mentesek. Ha sikerül persze realistán mondom ezt.
Amikor a Kádár rendszerben dolgoznod kellett vagy elvállaltad a pártfunkcionárius munkát és kis piros könyvecskét vagy inkább mellőzött emberként éltél. De tiszta lelkiismerettel. Erkölcsi választás ez a rezsim is.
4. Mindenkinek vannak hibái. Valaki lehet a szakmájában nagyon ügyes, de politikailag gyengénlátó. Én szüleim beleestek ebbe a hibába a Kádár-korszak alatt, én nem szeretnék beleesni az Orbán-rezsim rablógazdálkodása alatt. Mióta persze látom hogyan viselkedik ez az Orbán nevezetű 'rablólovag' meg a frissen milliárdossá tett családja és haverjai.
De lelked rajta, nem lehet mindenki a jó oldalon.
Nem az államról beszéltem. Az megkerülhetetlen.
Kifejtettem miről beszélek a kérdés alatt.
Fidesz közeli boltban nem vásárolsz,
Fidesz közeli szállodában nem szállsz meg nem nyaralsz,
Fidesz közeli cégnek nem dolgozol...
Honnan tudod, hogy Fidesz közeli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!