1/20 anonim válasza:
Létezik, és nehéz ellene küzdeni. Nukleáris energia nélkül nem fog menni.
2/20 anonim válasza:
A klímaváltozás egy nagy átverés hazugságokra és a félelmekre építenek.
3/20 anonim válasza:
Nincs klímaváltozás, mindig is ilyen volt a klíma. Csak a dollárbaloldal riogat ilyesmivel. Az ózonjukkal is próbálkoztak anno, aztán szépen lassan bekussoltak.
5/20 anonim válasza:
" Csak a dollárbaloldal riogat ilyesmivel." Úgy tűnik a NASA-t is a dollárbaloldal irányítja, meg a nemzetközi kutatótársaságokat is. Ennyi konteós agybeteget, komolyan. Mondjuk nem vagyok meglepődve, annyi baromságot elhisztek, miért pont ez lenne kivétel. Szerintem egy influenszer öt perc alatt meggyőzhetne titeket a laposföld elméletről is.
6/20 anonim válasza:
Ennyire átlátszó trollkomenten nem láttok át, vagy mi?
7/20 anonim válasza:
Szerintem csak a háttérhatalom vagy ha úgy tetszik a pénzügyi elit (Soros meg a többiek) találták ki a klímahisztit, hogy abból is még több pénzt csináljanak, és irányításuk alá vonhassák az emberiséget. Hálát adok az égnek, hogy Magyarországra születtem és olyan kormányunk van, aki megvéd ezektől.
8/20 anonim válasza:
60 éves vagyok és gyerekkoromban is voltak ám meleg telek szóval szerintem Orbánnak igaza van egy kamu az egész.
9/20 anonim válasza:
Van ilyen, de a liberálisok,baloldaliak túltolják a rettegést.
10/20 anonim válasza:
9-esnek igaza van. Nincs igazából klímaváltozás, csak a libsik hergelnek vele. Az hogy volt pár meleg tél az csak jó majd lesz hidegebb is akkor meg az lesz a baj hogy soka fűtés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!