Töretlenül előre➡️: már 510500 forintot💰 keres egy átlag magyar. Hogyan értékeled a fejlődést?
Kijött a friss statisztika a KSH-tól, tovább növekedtek a bérek Magyarországon. A brüsszel okozta inflációt is jóval meghaladó mértékben fejlődnek a bérek, lendületben az ország.
Nagyon szép teljesítmény, ezt mindannyian együtt közösen értük el, de kellett hozzá egy jó kormányzás is.
Mindemellé az Orbán kormány havi 181000 forintot, vagyis éves szinten több, mint 2 millió forintot ad oda minden családnak a rezsire.
Érdekes a dollármédia erről "elfelejtett" beszámolni. A számok nem hazudnak, hogyan értékeled a sikert, a fejlődést?
Sohanemvótmégilyenjó....
csak azt nem értem, hogy lehet, hogy nem szólnak hirek arról, hogy tüdőnlőtt nyugati emberek tömegei akarnak ennek a sikertörténetnek a része lenni. Máig megmagyarázhatatlan.
El kéne dönteni, hogy most háborús infláció, vagy brüsszeli infláció van, mert én ezt nem birom követni.
Tegnap pl arról értekeztek a hirtv-n, hogy a brüsszeli szankciók miatt emelkednek az energiaárak, akkor, amikor a világpiacon a háború előtti szinten vannak már az energiahordozók. Én lassan már nem birom követni, hogy a valósághajlitás melyik ágán vagyok.
Látjuk a fejlődést a bolti árakban.
"Mindemellé az Orbán kormány havi 181000 forintot, vagyis éves szinten több, mint 2 millió forintot ad oda minden családnak a rezsire."
Eleve a 181 ezer nem igaz, csak fideszes számbűvészkedés, másrészt az olcsóbb rezsit a cégekre kivetett adókból finanszírozzák, amik ezért emelik az áraikat, amikor vásárolsz, láthatod az eszement áremelkedést, szóval kifizeted ugyanezt máshol, csak a fideszesek nem képesek az egész képet látni, azt hiszik, csak a rezsiért kell fizetni.
Gyurcsány alatt is ilyen ütemben növekedtek a bérek, ugye? Ja, nem!
Gyurcsány is adott a családoknak rezsire havi 181ezer forintot? Ja, azt sem..
Már csak a tüdőn lőtt nyugatiaknak kellene tudniuk, hogy ki az a Gyurcsány, hogy viszonyitási pontjuk legyen és ide vágyjanak ők, mindannyian.
Nagy kár, hogy ennek ellenére London a második legnagyobb magyar város.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!