đ TamogatnĂĄd, hogy GyurcsĂĄny hivatalosan is lĂ©pjen be a Fideszbe?
Fidesz, ahova GyĆzike, Kis GrĂłfo, LL Junior is tartozik..
Farkas FlĂłriĂĄnt sem szĂĄmoltattĂĄk el, GyurcsĂĄnyt is vĂ©di a Fidesz. KözĂ©jĂŒk valĂł..
"Fidesz, ahova GyĆzike, Kis GrĂłfo, LL Junior is tartozik.."
Ami GyĆzikĂ©t illeti: Ćt az ellenzĂ©k kedvence, az RTL Klub futtatta fel. Jelenleg is orrba-szĂĄjba ismĂ©telgetik a GyĆzike Show-t az RTL Goldon (kĂ©t MĂłnika Show között).
Ami pedig a belĂ©pĂ©st illeti: Ă©n nagyon szĂvesen ĂĄtadom a felsorolt egyĂ©neket a DK-nak, annĂĄl is inkĂĄbb, mivel GyurcsĂĄny is cigĂĄny, NeandermĂŒller is cigĂĄny. :)
...Ă©s Vadai is elĂ©g gyanĂșs, bĂĄr Ć nem kapott nyakcĂ©dulĂĄt. :)
#5 Annyi az RTL-nek? HĂĄt nem tudom ezt honnan szedted. :D
AmĂșgy az RTL-es hĂradĂĄsok az MSZP alatt is sokkal korrektebbek voltak, nem kaptĂĄk be tövig a kormĂĄny narratĂvĂĄjĂĄt, mint most a konteĂłs TV2
JĂł, hogy nem a stand-upot hozod fel, mint hĂrmƱsor xd
A Heti Hetesen kĂvĂŒl a legtöbb mƱsoruk apolitikus (szinte az összes), a hĂradĂĄsaik pedig konzisztensen a legnĂ©zhetĆbbek voltak.
AmĂșgy a HH-t akkor se tartottam rossznak, amikor a narancsra hĂșztam az x-et. Biztosan van, akinek nem az ĂzlĂ©se, de sokan csak öncenzĂșrĂĄbĂłl (vagy hogy is mondjam) utĂĄltĂĄk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!