🟠Tamogatnád, hogy Gyurcsány hivatalosan is lépjen be a Fideszbe?
Fidesz, ahova Győzike, Kis Grófo, LL Junior is tartozik..
Farkas Flóriánt sem számoltatták el, Gyurcsányt is védi a Fidesz. Közéjük való..
"Fidesz, ahova Győzike, Kis Grófo, LL Junior is tartozik.."
Ami Győzikét illeti: őt az ellenzék kedvence, az RTL Klub futtatta fel. Jelenleg is orrba-szájba ismételgetik a Győzike Show-t az RTL Goldon (két Mónika Show között).
Ami pedig a belépést illeti: én nagyon szívesen átadom a felsorolt egyéneket a DK-nak, annál is inkább, mivel Gyurcsány is cigány, Neandermüller is cigány. :)
...és Vadai is elég gyanús, bár ő nem kapott nyakcédulát. :)
#5 Annyi az RTL-nek? Hát nem tudom ezt honnan szedted. :D
Amúgy az RTL-es híradások az MSZP alatt is sokkal korrektebbek voltak, nem kapták be tövig a kormány narratíváját, mint most a konteós TV2
Jó, hogy nem a stand-upot hozod fel, mint hírműsor xd
A Heti Hetesen kívül a legtöbb műsoruk apolitikus (szinte az összes), a híradásaik pedig konzisztensen a legnézhetőbbek voltak.
Amúgy a HH-t akkor se tartottam rossznak, amikor a narancsra húztam az x-et. Biztosan van, akinek nem az ízlése, de sokan csak öncenzúrából (vagy hogy is mondjam) utálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!