Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 🟠Tamogatnád, hogy Gyurcsány...

🟠Tamogatnád, hogy Gyurcsány hivatalosan is lépjen be a Fideszbe?

Figyelt kérdés

Fidesz, ahova Győzike, Kis Grófo, LL Junior is tartozik..

Farkas Flóriánt sem számoltatták el, Gyurcsányt is védi a Fidesz. Közéjük való..

2023. jan. 5. 22:35
A kérdező szavazást indított:
Gyurcsányt a Fideszbe, hiszen közéjük tartozik
Gyurcsány nem tartozik a fideszesek (Győzike, Rogán, Szájer, Kis Grófo, stb) közé. Ne lépjen be a Fideszbe
20 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Utána sorosgyörgy is belép.
2023. jan. 5. 22:39
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
lépjen, éljen a kabaré
2023. jan. 5. 22:45
 3/14 anonim ***** válasza:
32%

"Fidesz, ahova Győzike, Kis Grófo, LL Junior is tartozik.."

Ami Győzikét illeti: őt az ellenzék kedvence, az RTL Klub futtatta fel. Jelenleg is orrba-szájba ismételgetik a Győzike Show-t az RTL Goldon (két Mónika Show között).

Ami pedig a belépést illeti: én nagyon szívesen átadom a felsorolt egyéneket a DK-nak, annál is inkább, mivel Gyurcsány is cigány, Neandermüller is cigány. :)

[link]

...és Vadai is elég gyanús, bár ő nem kapott nyakcédulát. :)

[link]

2023. jan. 5. 22:49
 4/14 anonim ***** válasza:
35%
Az RTL semelyik kormány alatt nem nyalt segget, ellenben sok más médiummal. Az lehet, hogy megölték a tévét a sok lepra műsorral, de nem seggnyalók.
2023. jan. 5. 22:54
 5/14 anonim ***** válasza:
39%
#4: Heti hetes, 18 éven keresztül? Nyalták rendesen a ballib seggeket, nem is beszélve arról a töméntelen mocsokról, amit a Fideszre zúdítottak akkor is, amikor ellenzékben voltak. Mindegy, nekik már annyi. A Fidesz meg köszöni, jól van. :)
2023. jan. 5. 23:00
 6/14 anonim ***** válasza:
79%

#5 Annyi az RTL-nek? Hát nem tudom ezt honnan szedted. :D

Amúgy az RTL-es híradások az MSZP alatt is sokkal korrektebbek voltak, nem kapták be tövig a kormány narratíváját, mint most a konteós TV2

2023. jan. 5. 23:10
 7/14 anonim ***** válasza:
37%
#6: A Heti hetesről beszéltem. Tudod, amely annyira független volt, hogy a vége felé kínjukban már Kuncze Macit is behívták dörmögni. :)
2023. jan. 5. 23:15
 8/14 anonim ***** válasza:
63%
Fele olyan durva sem lenne, minthogy Győzikével futatják a fideszt. Amúgy sem szavaznék már többet a fideszre, de ezekután végképp hánynom kell tölűk.
2023. jan. 6. 01:50
 9/14 anonim ***** válasza:
59%
Lépjen be! Ott a helye!
2023. jan. 6. 02:11
 10/14 anonim ***** válasza:

Jó, hogy nem a stand-upot hozod fel, mint hírműsor xd

A Heti Hetesen kívül a legtöbb műsoruk apolitikus (szinte az összes), a híradásaik pedig konzisztensen a legnézhetőbbek voltak.

Amúgy a HH-t akkor se tartottam rossznak, amikor a narancsra húztam az x-et. Biztosan van, akinek nem az ízlése, de sokan csak öncenzúrából (vagy hogy is mondjam) utálták.

2023. jan. 6. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!