Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » ⭕️ A Fidesz nyíltan lezsidózta...

⭕️ A Fidesz nyíltan lezsidózta Gyurcsányt. Miért tette ezt Deutsch Tamás?

Figyelt kérdés

"Mondhatnám ennek a sz××házinak, de mégsem teszem, mert nem érdemli, hogy egy holokausztot túl nem élő zsidó családtól a fasiszták/a nácik/a nyilasok által elkobzott, majd a kedves felesége kommunista nagyapjának kiutalt rózsadombi villában pöffeszkedve aztán végképp senkit ne fasisztázzon."

/Deutsch Tamás- Gyurcsány Ferencről./ (Moderálás, csiilagozás tőlem)

[link]

mit gondolsz erről? Deutsch szerint Gyurcsány nem magyar?

2023. jan. 5. 18:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Az előző mondattal egyutt ertelmezhető.

2023. jan. 5. 18:53
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól számolom lassan 13 éve van hatalmon a fidesz. Eddig ugyan még nem sikerült elszámoltatni de gondolom most majd beindulnak... ja nem.

Gyurcsány úgy kell a fidesznek mint a falat kenyér. Ha nem lenne ki kellene találni, amig létezik addig egy csomó ember nem hajlandó az ellenzékre szavazni.

2023. jan. 5. 19:05
 13/21 A kérdező kommentje:
Sajnos én sem teljesen értem a mondatot. Ez valószínűleg egy üzenet, hogy korábbi ügyei meg lesznek piszkálva. És a legfőbb ügyész megindíthatja az eljárást. Egy kommunistának sem lehet majd nyugta
2023. jan. 5. 19:17
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
A gyerekeimet mindig először olvasni tanítottam meg, mindig meg is beszéltük, hogy mit olvasott, mi az értelme, mit jelen, stb. látom, ez nálad kimaradt.
2023. jan. 5. 19:20
 15/21 A kérdező kommentje:
#14 nehezen értelmezhető mondat. Állítmány mintha hiányozna belőle. Lehetséges félreértelmeztem első olvasatra. Viszont akkor ez egy üzenet lehet, hogy kezdődik az elszámoltatás?
2023. jan. 5. 19:23
 16/21 anonim ***** válasza:
66%
15-ös, holló a hollónak nem vájja ki a szemét. ez miatt biztos nem aggódik gyurcsány!
2023. jan. 5. 19:40
 17/21 anonim ***** válasza:
már 13 éve kezdődik
2023. jan. 5. 19:46
 18/21 anonim ***** válasza:
Ez a stílus csak ismételten őt minősíti...
2023. jan. 5. 20:03
 19/21 anonim ***** válasza:
61%
És azt nem mondta Deutsch kivénhedt Tomi, hogy Orbán XII. kerületi villája korábban kié volt ??
2023. jan. 5. 20:10
 20/21 A kérdező kommentje:
#19 én úgy tudom azt a miniszterelnök úr és édesapja építtette még. És nem is villa, hanem csak egy igényesebb ház
2023. jan. 5. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!