Honnan tudják egyes újságírók hogy mennyiért veszi a magyar kormány az orosz gázt amikor más újságírók meg arra panaszkodnak hogy titkos a margyar orosz gázszerződés ?
Persze lehet arra hivatkozni hogy valaki kiszivárogtatta az árat de ez mennyire hiteles információ ? Vagy mindegy csak lehessen keverni a szart ?
A másik problémám meg az, hogy a oroszok olcsóbban adják a gázt azoknak az országoknak akiket maguk mellett akarnak tudni. Állítólag mi orosz csatlósok vagyunk és mégis rekordáron adják nekünk a gázt.
Mi vagyunk az egyetlen hűséges csatlós akit még szopatnak is.
Hát nem túl életszerű. Én mondjuk Putyin helyében fillérekért adnám a magyaroknak a gázt csak hogy szopassam a nyugatot akiknek meg nem kell.
"Én mondjuk Putyin helyében fillérekért adnám a magyaroknak"
Ez lenne a normális, ha már csatlóskodnak Orbánék, de ez a pofon, hogy még olcsón sem kapjuk.
Ha olcsón kapnánk, akkor a cégeknek sem kellene drágán adni, nem zárnának be fürdők, éttermek, uszodák, stb.
Orbánék vernék a legjobban a mellüket, hogy nálunk semmit nem kell bezárni, ha tényleg olcsón jönne. Ehelyett a cégeknek jól megemelték, és a népnek is csak egy szintig olcsóbb.
“ . Én mondjuk Putyin helyében fillérekért adnám a magyaroknak a gázt csak hogy szopassam a nyugatot akiknek meg nem kell.”
Csakhogy nem vagy az ő helyében 😹
Politikához se értesz…
A határokat nem akarod véletlenül lezárni, és a tüntetőket bebörtönözni?
Nyugat megússza másképp, szerinted a spanjaid miért tikosítanak egyfolytában? Még az ügynöklista se lett feloldva…
13:40
Ne irigykedj…Amíg Trump elnök volt nem dollároztatok…xD nem mertetek volna.
De ott a change bemész és bármikor válthatsz.
#6 "Az importgáz átlagárát a külkereskedelmi adatokból lehet kiszámolni, úgy, hogy a behozott gáz euróban kifejezett értékét elosztjuk az importált mennyiséggel. Ezeket a számokat pedig az Eurostat havi rendszerességgel közli."
Az a gond ezzel, hogy ebben benne van az a mennyiség is amit nem is mi használunk fel csak ide érkezik és mi adjuk tovább. Ebből nem lehet pontos adatot meghatározni de még közelítőt se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!