Mit szóltok ehhez?
Figyelt kérdés
Hahó despota Illibek
Mit szóltok; az átlag feletti teljesítményt nyújtó tanárok pluszpénzt kaphatnak, ugyanakkor akik átlag alatt teljesítenek, azoknak akár csökkenthetik is illetményeiket.
Tehát gondolom a Fideszes kutyik biztos előnyben
2023. jan. 4. 17:19
A kérdező szavazást indított:
Nagyon helyes támogatom az e féle pontrendszert
Fideszes vagyok de ez már tényleg sok nekem
9 szavazat
1/20 anonim válasza:
Nem támogatom. Diszkriminálásra ad lehetőséget.
2/20 anonim válasza:
1: Miért ne kéne diszkriminálni a gyengébbet?
3/20 anonim válasza:
Támogatom, ideje, hogy a tanárok hűséget és illemet tanuljanak, ne Dirty Liliékkel játsszák a Che Guevarát, meg a facebook-on transzuljanak.
4/20 anonim válasza:
Tanárnak lenni: Megtanítani a gyereknek, hogy hogyan kell olvasni, mennyi a kétszerkettő, majd idővel, hogy v=s/t.
Ezt jelenti tanárnak lenni.
Nem azt, hogy az utcán lengetni a vörös zászlót és lángoló molotov koktéllal a kézben ordítani, hogy O1G.
5/20 anonim válasza:
Helyes!
Az én munkahelyemen is konkrétan teljesítményre szabják a bért.
Én nettó 500 át kapok plusz prémiumot, van aki ugyanilyen munkakörben 350 et kap és nulla prémium.
6/20 anonim válasza:
Nagyon rá vagy izgulva erre a tanár témára, báttya! Csak nem megvert a matektanárnő általánosban? Lehet megérdemelted.😝
7/20 anonim válasza:
Nagyon helyes, nekem rossz tanáraim voltak akik csesztek az oktatásra.
8/20 anonim válasza:
"1: Miért ne kéne diszkriminálni a gyengébbet?"
Öszinte leszek: Anyádért.
9/20 anonim válasza:
Ideje, hogy Pintér gatyába rázza ezeket a linkóci alakokat.
10/20 anonim válasza:
Én azt olvastam egy kormánypárti interpretációban, hogy így megvalósul a 25% béremelés, hiszen a jó tanárok több pénzt kapnak. A rosszak meg ugye nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!