Mi a véleményed arról, hogy miközben gazdasági bajok van, iskolák fűtése problémás, azalatt nyolcszázmillió forintból épül fedett műfüves pálya Felcsúton közpénzből?
Normálisnak tartjátok ezt, fideszesek?
Index - Gazdaság - Nyolcszázmillió forintból épül fedett műfüves pálya Felcsúton
fideszesek:
"háme a gyúcsány jobbvaót?"
Ez teljesen normális és rendben van.
A második Kárpátok géniuszának szüksége van rá, hogy az ő szülőfaluja is csak stadionból és focipályákból álljon.
Fideszeseknek minden normális.
Nekik azzal se lenne bajuk, ha újszülött csecsemőket áldoznának fel Soros György forintrontása ellen. LEgjobb esetben megmagyaráznák, hogy Gyurcsány kétszer annyi csecsemőt áldozott volna fel, ráadásul Soros György érdekében.
Szíves elnézésedet kérem, amiért nem fideszesként mertem venni a bátorságot, hogy válaszoljak kérdésedre! -Jó mutatója a kérdés provokatív mivoltát, hogy eleve diszkriminatív módon címzed, de én azért veszem a fáradtságot, hogy nem fideszesként válaszolok rá.
Akinek nem tetszik, - nekem sem tetszik, hogy erre költenek el ilyen összegeket, - akkor az a megoldás, hogy hozzájárulsz az objektum mesterséges elsorvasztásához. Hozzájárulni pedig úgy lehet ehhez, hogy nem veszed igénybe, nem használod, nem látogatod, - míg nem a saját fenntartási költségeibe megy tönkre. PONT!
-Lehet csinálni menetrend szerűen a hasonló tartalmú fesztiválokat, de ezek kipattintásának értelme gyakorlatilag nulla és ha bele csavarodik is ebbe x ember, akkor is ki fogják állítani ezekre a "világtörténelem menetét jelentősen befolyásoló" baromságokra a pénzt - már csak azért is, mert ezek finanszírozása általában nem saját zsebre megy, ebből pedig nem nehéz féktelen gavallérnak lenni. Le kell fosni az ilyen projekteket, aztán idővel sorsukra maradnak - ilyen vagy olyan okból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!