Ha az idén további 30-80%-al nőnek az élelmiszerárak ki tudod még gazdálkodni vagy külföldre mégy?
10.Felesleges hazugság a legtöbb álláshirdetés nem ezt tükrözi.
A Fidesz -Orbán dilettáns kormányzása bőven hozzájárult a magas inflációhoz.Más országokban miért alacsonyabb az infláció? Tisztelt Fideszes elvtársak, Soros,Brüsszel,szankciók,baloldal ,Gyurcsány tehet mindenről mesét hiába veszi be a sok elmebeteg ha közben éhen hal.
"Havi egymilliót keres mindenki aki nem retardált? Ezek szerint én az érettségimmel, és kereskedelmi végzettségemmel, saját bolttal, és többéves tapasztalattal a szakmában, egy retardált embernek számítok, jó tudni :)."
Nem vagy retardált feltételezhetően, de azért az érettségivel nem tetted túl magasra a lécet. Saját bolttal hol rendelkezel, egy vidéki kisvárosban ahol alig van forgalom?
Versenyszférában dolgozva tanult, diplomás emberként bőven meg lehet keresni egymillió felett is, én alkalmazott matematikusként Data Scientist pozícióban dolgozok 100% remote egy svájci cégnek - Machine Learning alapú képfeldolgozó algoritmusokat fejlesztünk egy digitális patológiával foglalkozó vállalat részére - havi 2,4 - 2,8 millió között mozog a fizetésem (svájci frankban kapom). Az egyik közeli hölgy ismerősöm egy átlagos forgalmú (nem túl elit) 11. kerületi fogorvosi klinikán dolgozik fogorvosként (alkalmazott státuszban) és úgy is 1,2 millió felett keres egy hónapban.
Ezzel csak annyit akartam mondani hogy azért vannak munkakörök amikből teljesen jól el lehet boldogulni itthon is és ha tanul az ember azzal külföldön sem lesz hátrányban, de nem minden esetben éri meg kimenni.
"vannak munkakörök amikből teljesen jól el lehet boldogulni itthon is"
Igen, vannak. De sajnos nem ez a többség, vagy még csak átlagos sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!