Lenne esély legyőzni a Fideszt egy olyan országgyűlési választáson, ahol Gyurcsány semmilyen formában nem indul?
Gyurcsány egyszer kapott egy lehetőséget. Elcseszte. Kér egy másodikat ? Túl kockázatos.
Én bármire hajlandó vagyok csak a DK ne kerüljön kormányzati pozícióba.
#21-nek:
Akkor örülj hogy minden rendben van kis hazánkban, a gazdaság dübörög, és tedd az X-et a fideszre.
De legalábbis rinyálni ne merészelj. Ne legyél kifordulós kutya, éltesd Orbánt.
Ha orbánnal szemben csak gyurcsányt tudjátok felajánlani mint alternatívát akkor azt kell mondanom hogy maradjon orbán.
Az egyik szar a másik pedig híg bálnafos. A szar mégis masszívabb állagú.
22.
Nem szavazok a Fideszre, ahogy eddig sem. De a DK-ra sem. Persze a szemedben ez rögtön Fidesz-szavazatot ér, ami elég érdekes.
Ha az összefogás megtisztul minden régi zsiványtól (Fletó, Fletóné, Hiller stb.), illetve a kellemetlen, magyarokat és a vidékieket vidáman sértegető ószövetségei arcoktól, mint Niedermüller (na ő az, akit elsőnek kellene reptetni), Karácsony vagy Fekete-Győr, akkor majd szavazok rájuk.
A vicces az, hogy sok témában amúgy az összefogással értenék egyet, de ilyen vállalhatatlan politikusokkal hiteltelen minden, amit mondanak.
Ha kirúgnák a vezető ideológusaikat akkor az ellenzék elveszítené a jelenlegi arculatát, a politikai szellemiségét és a végén még egy olyan csapat állna össze amelyik veszélyes lehet orbánékra.
Schiffer az egyik legnormálisabb politikus volt, ki is szállt ebből a moslékból.
Bajnainak és Botkának börtönben lenne a helye MZP meg szimplán egy csóró polgármester.
27.
Én is Schiffert tartom annak. Egy időben összeírtam a normálisabb politikusokat - pártoktól függetlenül - na azt a csapatot úgy egyben szívesen látnám az élen. A gond, hogy ilyen nem lesz.
#24-nek:
Ha sem a fideszre, sem a DK-ra nem szavazol, akkor a fidesznek kedvezel.
Ez matek, de már korábban levezettem.
#13 "Valahogy tudatosítani kellene az emberekben, hogy vagy összefogás, vagy fidesz."
Az emberek felfogták.
Pont emiatt lett sokkal kevesebb szavazója az összefogásnak, mint előtte külön-külön a pártjainak és több aki a fideszre szavazott, mert az emberek értették és NEM KÉRNEK BELŐLETEK!
TE mikor fogod fel végre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!