Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az élelmiszer után most már a...

Az élelmiszer után most már a benzin is a legdrágább lesz nálunk az egész EU-ban?

Figyelt kérdés

Miközben kábé nálunk a legalacsonyabbak a fizetések?

[link]

Magyarország még mindig előre megy, nem hátra?

2023. jan. 1. 20:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%

Legalább valamiben tényleg elsők leszünk :D

Kinek mit intézett a kormánya.

2023. jan. 1. 20:48
 2/13 anonim ***** válasza:
62%

Igen.

Boldog Új Évet!

2023. jan. 1. 20:48
 3/13 anonim ***** válasza:
12%

Ez a forint erősödés hatása. Eddig azért sírt a szátok, hogy miért ilyen gyenge a forint, most meg ez a bajotok.

Amúgy láthatóan pár % különbség van csak a régióban, semmi komoly.

Az élelmiszer pedig még mindig Magyarországon az egyik legolcsóbb az EU-ban.

2023. jan. 1. 20:51
 4/13 anonim ***** válasza:
20%
Eddig is itt volt a legdrágább. Annyi hogy magánszemély vehetett nyomott áron amit az adójából finanszíroztak. Tehát csak az ürülék kétoldali felképelése történt meg.
2023. jan. 1. 20:54
 5/13 anonim ***** válasza:
68%

3-as nettó baromság, amit írtál.

Romániában fele annyiért vásárolok be élelmiszereket, mint itt tudnék.

Szóval még ezek mellett a szintén rekord benzinárak mellett is megéri átmennem.

El nem tudom képzelni, hogy ti hol éltek.

2023. jan. 1. 20:55
 6/13 anonim ***** válasza:
9%
5: Románibáan is olcsó, de az EU 27 tagállamból ál, talán próbáld kicsit szélesíteni a látókörödet.
2023. jan. 1. 20:57
 7/13 anonim ***** válasza:
87%
Szélesítettem, voltam már Ausztriában, Lengyelországban, Szlovákiában is, mindenhol olcsóbb volt minden. Én inkább ezt a "látókör szélesítést" neked javasolnám.
2023. jan. 1. 21:01
 8/13 anonim ***** válasza:
60%
Előre megyünk, nem hátra! :D
2023. jan. 1. 21:17
 9/13 anonim ***** válasza:
10%
Igen, sokan nem veszik figyelembe, h ezek a neten terjedő diagramok nem az élelmiszerárakat rangsorolják, hanem hogy hol mennyit drágult. Tehát attól, hogy valami itt többet drágult, még lehet olcsóbb, mint máshol kisebb mértékű drágulással.
2023. jan. 1. 21:52
 10/13 A kérdező kommentje:

@9, én nem diagramokat nézegetek, hanem megnyitom a lidl.ro lapját, meg a lidl.hu lapját, és megnézem, hogy minek mennyi az ára. Több termék olcsóbb a románoknál, mint amennyi nem.

@3 Neked is ugyanzet tudom javasolni, de te próbálkozhatsz a hofer.at-val is (ez a lidl osztrák oldala), de megnézheted bátran a lidl.sk vagy a lidl.si (szlovén), vagy a lidl.hr oldalakat is, mielőtt ismét blődségeket írnál le véletlenül.

2023. jan. 1. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!