Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor nyer választást az...

Mikor nyer választást az ellenzék?

Figyelt kérdés

2010- kétfordulós választási rendszer 64,2%-os részvétel mellett 2/3-os győzelem Fidesz- KDNP-nek.

2014- első egyfordulós választás részvételi arány 61,24% os részvétel mellett 2/3-os győzelem Fidesz- KDNP-nek.

2018- A részvételi arány 70,22% volt itt az ellenzék a magas részvétei arányban bízott és részleges összefogással próbálkozott. 2/3-os győzelem Fidesz- KDNP-nek.

2022 - előválasztás, külföldi illegális támogatás, egy-egy ellen jelölt állítás, összefogás szivárvány koalíció.

2/3-os győzelem Fidesz- KDNP-nek.

A szokásos válaszok:

Gyűlölet kampány, fideszdroidok, állami média stb.

Ezekkel csak az a baj, hogy kifogások, a választókat kellene megszólítani és nem leszólni lehülyézni.

2023. jan. 1. 19:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Majd akkor, ha én leszek a miniszterelnök-jelölt. Viszont én nem szeretnék lenni.
2023. jan. 1. 20:22
 12/21 anonim ***** válasza:
57%

Kissé olyan érzésem van, hogy a baloldali politikusok mintha egy alternatív valóságban élnének. Nem akarnak tudomást venni a magyar társadalom sajátosságairól. Szerintem teljesen rosszul látják és még azt is rosszul kommunikálják.

Én szívesen adnék néhány tanácsot jó pénzért persze. Egy jó zsíros tanácsadói állásért cserébe. De hát én nem vagyok senkinek a senkije😃

Úgyhogy maradnak, ahol vannak.

2023. jan. 1. 21:29
 13/21 anonim ***** válasza:
51%

“ Kissé olyan érzésem van, hogy a baloldali politikusok mintha egy alternatív valóságban élnének. Nem akarnak tudomást venni a magyar társadalom sajátosságairól.”

Hát igen, a fideszbolsik tényleg alternatív valóságban élnek, de ha nektek tetszik ez az erkölcsi norma egésszédetekre 🍷🥂

2023. jan. 1. 21:59
 14/21 anonim ***** válasza:
73%
13-as, miért nevezel engem fideszbolsinak? Nem tudsz normális hangnemben írni? Problémád van?
2023. jan. 1. 22:16
 15/21 anonim ***** válasza:
88%

Amit te alternatív valóságnak nevezel ők azt egy teljesen hihető, megvalósítható jövőképnek képzelik el. A baj csak az, hogy a társadalom többsége szerint egy nettó f.szság az elképzelésük és a választók többsége nem kér belőle.

Ezért mindenkit fidesz birkáznak aki nem kér belőlük.

Miért nem változatanak a politikájukon. Mert akkor feladnák az önazonosságukat. Ezért lesznek örökké ellenzékben.

2023. jan. 1. 22:37
 16/21 anonim ***** válasza:
61%

“ 13-as, miért nevezel engem fideszbolsinak? Nem tudsz normális hangnemben írni? Problémád van?”

Miért? Aki a komcsi “árstoppos” párttal szimpatizál az mi? Mondjuk pont a komcsik akik komcsizgatnak minket, libsiket.

[link]

2023. jan. 1. 22:41
 17/21 anonim ***** válasza:
84%

Áruld már el hogy miből következtetsz arra, hogy a #12 fideszes ?

Nekem csak az jött le a hozzászólásából hogy rühelli a baloldalt.

2023. jan. 1. 22:46
 18/21 anonim ***** válasza:

2 részre osszák fel az országot és 2 lista koordináljon!

Legyen mszp dk és momentum lmp jobbik

2023. jan. 2. 08:43
 19/21 anonim ***** válasza:
A 16-os egy megkeseredett ember.
2023. jan. 2. 08:53
 20/21 A kérdező kommentje:
Az megvan, hogy akkor lehet választást nyerni ha meggyőzik a választókat a jelöltek? Az nem megy, hogy fideszdroid, bunkó, alkoholista stb… így kevés szavazót lehet meggyőzni…
2023. jan. 2. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!