Tényleg esélyes hogy idén,2023ban eléri az 1000 forintos árat a benzin?
Figyelt kérdés
Ha igen, csökkenne szerintetek a forgalom?2023. jan. 1. 18:11
1/14 anonim válasza:
Háború függvénye ha lesz újabb vagy a jelenlegi fokozódik akkor sajnos lehet.
2/14 anonim válasza:
A forgalom csökkenne de nem jelentősen, kb.10-20%-al.
3/14 anonim válasza:
Szerintem elérjük, és nem. Már többször léptünk át a "lélektani határon", aztán nem történt semmi.
4/14 anonim válasza:
Reménykedjünk, lesz legalább 2 ezer 1 liter benzin.
5/14 anonim válasza:
Igen, mert ha az olaj világpiaci ára nő, akkor a magyar benzinár is nő, de ha az olaj világpiaci ára csökken, akkor a magyar benzinár nem csökken (sőt, általában akkor is nő).
6/14 anonim válasza:
Angliában lakom, itt kb. augusztus óta folyamatosan csökken az üzemanyag ára. Akkor volt 2 font körül, két hónapja 1.70, három hete 1.60, tegnapelőtt meg már 1.50-ért tankoltam ugyanazon a kúton. Ez már kb. a háborút megelőző hónapok szintje.
Angliában mindig is az egyik legdrágább volt Európában az üzemanyag, és az szerintem elég durva lenne azért, ha Magyarországon drágább lenne a benzin, mint Angliában.
7/14 anonim válasza:
6 Pedig a kárpátok géniusza összehozza ezt is. Legyőzi az alacsony árakat is. Xd
9/14 anonim válasza:
Igen.már most is itt a legdrágább,és messze még az év vége..
10/14 anonim válasza:
Nagyon akarjuk mi magyarok: "Határon innen, és túl".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!