Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéki szavazók megbocsá...

Az ellenzéki szavazók megbocsátottak már Gulyás Marcinak, amiért megkérdezte MZP-t, hogy támogatná-e magyar katonák küldését Ukrajnába?

Figyelt kérdés
Hisz a választások előtt nagyon mérgesek voltak rá, amiért túl kemény kérdéseket tett fel a baloldal miniszterelnök jelöltjének. Azt várták volna el tőle, hogy csak előre megbeszélt, MZP-vel letisztázott kérdéseket tegyen fel. Még mindig haragszanak rá az ellenzéki szavazók?
2022. dec. 31. 12:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%
A pajzsmirigyrákodra kapott gyógyszerek mellékhatása, hogy egy ilyen savanyú nőci lettél? ☹️
2022. dec. 31. 13:27
 12/18 anonim ***** válasza:
sajnálom, tényleg
2022. dec. 31. 13:29
 13/18 A kérdező kommentje:

11 - Adams, már megint hallucinálsz? :D

Jelentve, a korod miatt ;)

2022. dec. 31. 13:31
 14/18 anonim ***** válasza:

"Hisz a választások előtt nagyon mérgesek voltak rá, amiért túl kemény kérdéseket tett fel a baloldal miniszterelnök jelöltjének. Azt várták volna el tőle, hogy csak előre megbeszélt, MZP-vel letisztázott kérdéseket tegyen fel. Még mindig haragszanak rá az ellenzéki szavazók?"

Tudod nekem az a bajom vele, hogy amikor a Fideszes seggnyalókat meghívta, akkor nem tett fel igazán kínos kérdéseket, és az addig hatalmas őrző védő kutyaként hazudozó Gajdics Ondó, meg Jeszí átment pincsi csivavába, és fülét farkát behúzva hazudozott inkább. És úgy tettek, mintha nem aljas férgek lennének. Gulyásnak ezt nem tudom megbocsájtani, rendes kormánykritikus, vagy ellenzéki ember nem így kéne viselkedjen. Márpedog az ész érvek azt mondják, hogy a Fidesznek vesznie kell.

2022. dec. 31. 13:36
 15/18 A kérdező kommentje:
14 - Na, hát beteljesült, amit az 1-es hozzászólásban írtak. :D
2022. dec. 31. 13:38
 16/18 anonim ***** válasza:
#14: Szerintem mindenkinek normális, építő kérdéseket kellene feltenni, úgy kormányoldalon, mint ellenzéki oldalon. Egymás folyamatos szekálása sehova sem vezet. Emlékszem, amikor behívták Karácsony Gergelyt egy M1-es műsorba, vállalhatatlan volt az egész interjú. Nem szeretném az ellenzéki szereplőktől is ezt a színvonalat látni.
2022. dec. 31. 13:55
 17/18 A kérdező kommentje:
16 - Az tényleg vállalhatatlan volt. Karácsony nem bírta tovább takargatni, hogy a magánéletben teljesen más, mint amit a politikában képvisel.
2022. dec. 31. 14:01
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ez volt vállalhatatlan az interjúban.

2022. dec. 31. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!