Az ellenzéki szavazók megbocsátottak már Gulyás Marcinak, amiért megkérdezte MZP-t, hogy támogatná-e magyar katonák küldését Ukrajnába?
11 - Adams, már megint hallucinálsz? :D
Jelentve, a korod miatt ;)
"Hisz a választások előtt nagyon mérgesek voltak rá, amiért túl kemény kérdéseket tett fel a baloldal miniszterelnök jelöltjének. Azt várták volna el tőle, hogy csak előre megbeszélt, MZP-vel letisztázott kérdéseket tegyen fel. Még mindig haragszanak rá az ellenzéki szavazók?"
Tudod nekem az a bajom vele, hogy amikor a Fideszes seggnyalókat meghívta, akkor nem tett fel igazán kínos kérdéseket, és az addig hatalmas őrző védő kutyaként hazudozó Gajdics Ondó, meg Jeszí átment pincsi csivavába, és fülét farkát behúzva hazudozott inkább. És úgy tettek, mintha nem aljas férgek lennének. Gulyásnak ezt nem tudom megbocsájtani, rendes kormánykritikus, vagy ellenzéki ember nem így kéne viselkedjen. Márpedog az ész érvek azt mondják, hogy a Fidesznek vesznie kell.
Szerintem nem ez volt vállalhatatlan az interjúban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!