Van még olyan rajtam kívül, aki megbánta, hogy nem töltötte ki négy darab "nem"-mel a gyermekvédelmi népszavazást?
"LMBTQI-képzést indít tanároknak a Labrisz Leszbikus Egyesület
A képzés elvégzése után a résztvevők „be tudnak építeni szexuális és nemi kisebbségeket érintő tartalmat az óráikba”."
Úgy látszik, ezek nem akarják megérteni, hogy nem kérünk belőlük.
Kíváncsi lennék, hogy akkor neked milyen játszótér jutott, hogy képes vagy ilyen kreténséget elhinni, hogy egy titkos hálózat szánt szándékkal b.zit akar nevelni a gyerekekből. Tényleg nem teszel fel magadnak egyetlen kérdést sem, amikor ilyan retardáltságot hallasz?
Kezd a libsi kifogyni az érvekből és elkezd személyeskedni holmi játszóterekről hadovál :D
Soros alapítványa lelkes támogatója a Labrisznak,még csak titkos hálózat sem kell neki...
"holmi játszóterekről hadovál :D"
A játszóteret a homokozós metaforád folytatásának szántam, nem személyeskedésnek, bocs, ha sértő volt. Egyszerűen csak nem fér a fejembe, hogy lehet azt komolyan elhinni, hogy vannak emberek, akiknek feltett céljuk a fiatalok elbizonytalanítása. Ez olyan, mint valami disney film, ahol a főgonosz egyszerűen gonoszságból táplálkozik.
"Soros alapítványa lelkes támogatója a Labrisznak"
Én nem ezzel vitatkoztam, hanem azzal, hogy a labrisz célja a fiatalok elbizonytalanítása lenne. Azt meg külön nem értem, miért fontos, hogy Soros támogatja.
"Ez valakinek érdeke, különben nem költhet rá milliárdokat"
Honnam veszed, hogy bárki milliárdokat költ rá?
#43: "Egyszerűen csak nem fér a fejembe, hogy lehet azt komolyan elhinni, hogy vannak emberek, akiknek feltett céljuk a fiatalok elbizonytalanítása."
Akkor mért ölnek hatalmas pénzeket ezekbe a szervezetekbe?
Én gondolkodok, gondolkodok, de semmi sem jut az eszembe....
lehet nem kellett volna ennyit innom éjfél előtt.
A hatvanas évek végén amerikai szenátorok elkezdtek aggódni a világszerte
tapasztalható népességrobbanás miatt,ezért volt szükség az LMBTQ mozgalomra,hogy visszafogják a népesség növekedését.A gond csak az,hogy ahol nagyon gyors a szaporodási ráta oda pont nem engedik be a a mozgalmat.Például Afrika vagy Ázsia az arab világról már nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!