Miert van az hogy Toroczkai Laszlot szinten mindenhonnan letiltjak?
Figyelt kérdés
Facebookrol, Youtube-on megturik de sosincs egy reklam se a videoi alatt. A tiktokrol is tiltjak a videoit.
https://www.youtube.com/watch?v=aIkq-4GTjdw
Elvileg par europai orszagbol is kitiltottak.
2022. dec. 30. 17:44
2/7 anonim válasza:
"Elvileg par europai orszagbol is kitiltottak."
Erről nem hallottam, szerintem ez nem igaz.Forrás?
Egyébként azért tiltották például facebookról is, mert a baloldali pártok tömegesen elkezdték jelentgetni, a facebook meg nem vizsgálja ennek a jogosságát, hanem tömeges jelentgetésnél egyből tiltanak.
Tiktokon is ilyen tömeges jelentgetés lehetett.
3/7 anonim válasza:
#1 Nem, Toroczkai Lászlót.
Tudom, mindjárt jön ez a proli humor, hogy hahaha hádde nem ez volt a neve, de most ez a neve, így hívják.
4/7 anonim válasza:
Mert hátráltatni akarják a globális háttérhatalomtól független erőket.
5/7 anonim válasza:
A szélsőjobbosokat nem szokták szeretni sehol.
7/7 anonim válasza:
Ha én leszek a 7. hozzászóló, akkor azért, mert -remélhetőleg- a korábbi 7-es hozzászólását már törölték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!