Eltelt 3/4 év a választási gigabuktátok óta! Van már valami elfogadható alternatívátok Orbán helyett?
Megállás nélkül Orbánoztok mindenhol a neten. Itt, Redditen, Tiktokon, Facebookon, stb. Szóval van-e alternatíva helyette?
Alternatíva alatt olyan embert értek, aki
- 2 - 2,5 millió ember támogatását élvezi
- nem a szélsőséges liberális témákkal (LMBTQ-knak ingyen gyerek osztogatás, 20 fa fontosabb mint egy új vasútvonal) foglalkozik
- gondol is valamit Magyarország szuverenitásáról, nem csak a brüsszelieknek térdel be minden ügy kapcsán
Ekkora választási vereség után nekem sem jönne le. Igen kellemetlen.
"a választási gigabuktátok óta"
Ó ember, nálad nagy baj van.
Azt hiszed, hogy te bármit is nyertél április 4-én?
Van 1%, akinek lényeges hatással van az életére, hogy épp melyik párt kormányoz.
És vannak a magadfajták, akik azt hiszik, hogy mekkora történelmi tett volt ez, és ő mekkora része ennek. Elárumol nagy tévedésben élsz, egyszer majd talán te is rá fogsz jönni.
Nekem az a lényeg hogy gyurcsány ne kerüljön ismét hatalomra.
Mivel benne volt az összefogásban és örülök neki hogy elbuktak.
Persze, hogy van alternatíva!
Családostul elköltöztem a hanyatló nyugatra, ahol egy emberi színvonalon élhetek, akik meg megszavazták Orbánt, azok élvezzék a hatalmát.
Végülis igazad van, több mint egy millióval több szavazat érkezett a Fideszre mint amennyi az összefogásra. Ha a többség ezt akarja, ki vagyok én, hogy ellenkezzek?
39 - Szóval gyurcsány a király, értem.
Jól le bettél ownolva, ellenzéki barátom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!