Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a magyarázata, hogy a...

Mi a magyarázata, hogy a bucsai mészárlásos facebookos bejegyzések alatt ennyi röhögő, kételkedő van?

Figyelt kérdés

Beleolvastam a hozzászólásokba ezeknek kb 90%a ilyen tartalmakból áll:

Így járnak szinész elnökkel

Usa a hibás. Nem kellett volna medvebajuszt húzogatni. Megérdemlitek. Pusztuljanak az ukránok. Nácik pusztuljatok. Kamu az egész. Halál rátok ukránok.

Mi lett a magyar néppel? Hogy lehet így örülni mások haĺálának? Olvastam ahol holtesteket exumáltak oda is írták sokan hajrá Putyin.

Kicsit úgy érzem mint , ha idehaza valami agy cseréje lett a lakosságnak. Mi az oka ennek a jelenségnek?

2022. dec. 30. 16:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%
#12 Nekünk nem segített senki, nem mellesleg az ukránok még kérni sem tudnak, iszonyatosan hálatlan népség.
2022. dec. 30. 18:17
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
14es tényleg :) ? Szerinted nem vagyok tisztában a történelemmel ? Attól még ugyanúgy könyörögtek a magyarok a nyugatnak, ahogy most is tennék ha a csúnya oroszok jönnének, akiket most éljeneznek, valamilyen szinten talán meg is érdemeltük hogy nem segítettek, szidhatod az Ukránokat de ők legalább összetartanak ellentétben a sok magyarral akik irigy aljas önző lenéző emberek a nagy semmire :).
2022. dec. 30. 19:31
 13/17 anonim ***** válasza:
72%

#15 Nem, nem vagy tisztában a dolgokkal, ezek szerint.

A magyarok kértek, de nem kaptak, az ukránok meg PARANCSOLNAK és hálatlanok.Ez nagy különbség.

Mellesleg a Szabad Európa rádiós uszítgatás után joggal várták a magyarok a segítséget.

A többi irományodra nem is érdekes reagálni, butaságokat firkálsz.

2022. dec. 30. 19:34
 14/17 anonim ***** válasza:
érdemes*
2022. dec. 30. 19:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem is kértem hogy reagálj, tökéletes példája vagy azoknak akiket leírtam, tömeggyilkosságokon viccelődni úgy hogy azok az emberek semmiről nem tehetnek normális családok voltak akik eljártak dolgozni, majd hidegvérrel lemészárolták őket, itt meg valakik ezen nevetnek meg leírják megérdemlik, hát ez nem normális dolog, ha szerinted az akkor mint írtam pontosan az a típusú ember vagy akit leírtam fentebb.
2022. dec. 30. 19:43
 16/17 anonim ***** válasza:

Azért jó lenne tisztázni, kik uszítottak a SZER emberei közül.

2022. dec. 30. 19:59
 17/17 anonim ***** válasza:
34%
Igazából sehol nem látom az igazságot leírva, mert hogy haltak meg ott civilek szép számmal? Igen, na és miért? Csak nem azért mert Kijev és környékén több 10 ezer számra osztogatták szépt a fegyvereket gránátokat és mindenféle fegyverismeretek nélkül mondták nekik hogy ha látod a ruszkit lőjed, voltak videók ahol az orosz konvoj ment keresztül egy kis faluban és durr egy molotov koktél civil csak hozzávágta, ugyan ilyenkor mi fog történni szerintetek? A háború első 1-1,5 hónapjában az Ukrán lakosság még nem hitte el és nem fogta fel hogy itt tényleg háború van, és lesz, ezért túl sok lehetett a partizánkodó arc aki kezébe vett egy AK-t amit Kijevbe kapott azt nekiállt rambózni, vagy akár nagyobb csoportokban is megtörtént ez, a "civil" áldozatok 90%-a szerintem ezek az emberek voltak, a maradék meg sajnos a háború velejárója és biztos volt kegyetlenkedés is, ami háborúban mindig is megtörténik. Na de akkor minek kellett ezt így felfújni? Azért mert Ukrajna az első 6-7 hónapban különösebb sikereket nem tudott felmutatni a harctéren kivéve azt hogy eléggé jól tartották az állásaikat, és ha már a fronton nem is nagyon tudtak győzni a médiában kell, és hogy a médiában nyerj kellenek az ilyen és még durvább sztorik is, na kb én ezt gondolom az egészről.
2023. jan. 1. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!