Jó dolog vagy beteges, hogy egy brit-magyar kettős állampolgár csak azért tartja meg a magyar állampolgárságát hogy a Csúti ellen szavazhasson?
Még 1999ben ment ki Britanniába, azóta házas feleség gyerek megkapta a brit állampolgárságot is, és a magyart akár le is adhaná mert 22 éve nem él itthon, DE nem adja le, mert ez teszi neki lehetővéh hogy a Csúti mocsok ellen szavazhasson!
Tudja ő is hogy a szavazata önmagában egy semmi, semmit nem ér, de elvek is vannak a világon. Őneki nagy megnyugvás hogy a Csúti Tolvaj ellen szavaz.
" azok szavazhatnak könnyebben, akik jellemzően a Csútira szavaznak. Ez nem baj?"
Abszolút nem, mert el kéne olvasni a kérdésemet sé ÉRTELMEZNI.Te SEMMIT nme értettél magából a kérdésből , ha azt hiszed ez baj. nem baj, tök8 nem számít.
ÉRTENI KÉNE:
"Aki máshol él az honnan tudja?"
TE NEM ÉRTED A KÉRDÉSEMET SE. Tán el kéne OLVASNI MIT kérdeztem!
Válaszoltam a kérdésedre, ezzel kezdtem.
Utána pedig te állítottál valamit, arra kérdeztem rá.
De látom nincs válasz, érv, indok... milyen meglepő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!