Vannak balliberális gyurcsányisták a határontúli magyarok között?
Figyelt kérdés
Még nem találkoztam olyannal.2022. dec. 29. 12:43
A kérdező szavazást indított:
Vannak.
Nincsenek.
8 szavazat
2/5 anonim válasza:
Határontúli magyar vagyok, igaz már jó ideje Magyarországon élek, de a határontúl élő rokonaim is utálják Orbánt...Itt se hülyék az emberek, látják, hogy mit csinál az az elmebeteg...Ettől még nem fogjuk Gyurcsányt isteníteni, de Orbántól szerintem már nincs lejjebb...
3/5 anonim válasza:
Másfél millió olyan ember él Romániában, aki magyarnak vallja magát. Ezek közül 160.000 ember adott le szavazatot 2022-ben. Még ha feltételezzük is, hogy 90%-a a Fideszre szavazott, akkor is azt látjuk, hogy a romániai magyaroknak kevesebb, mint 10%-a támogatja ezt a hazug trógert. Mivel ez a te meszes kis agyacskádban azt jeletni, hogy nyilván gyurcsányisták, így egyértelmű, hogy a romániai magyarok többsége balliberális gyurcsányista.
4/5 anonim válasza:
Attól, hogy valaki határon túli magyar, még nem biztos, hogy nacionalista és jobboldali. Biztos létezik konkrétan dk-s is, még ha nem is nagy létszámban.
5/5 anonim válasza:
Nagy részük nem szavaz mert tudják, nem fogja az életüket befolyásolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!