Támogatnád, hogy 2035-ig Magyarország érje utol Ausztriát?
Honnan tudod, hogy nem tanultam? Az, hogy eléggé lenn vagyunk az oktatásban az szomorú.
Tanultam, idén lesz 60 (igen annyi) éve, hogy érettségiztem.
Mai napig dolgozom (igen így van), mert nincs aki a helyemre álljon és elvégezze.
Nincs hozzá tudása, tapasztalata.
Nem iskolai tanárként, de szakmához tanítottam sokat fiatalokat, rájöttem, az alap dolgokat se tudják, és nem ők a hibásak.
Tanárokat rúgunk ki, sok iskolában már ilyen-olyan tantárgyhoz nincs tanár.
Akkor?
Mindenkit kirúgunk, de ki fog tanítani?
Senki nem akar tanár lenni.
Erre gondoltál?
És az előírás nem megegyezéses alapon született, amit betartunk és betartatunk, hanem hatalmi szóval.
"És az előírás nem megegyezéses alapon született, amit betartunk és betartatunk, hanem hatalmi szóval."
Hatalmi alapon, a hatalomról pedig a választók döntöttek.
A bankrablót sem kérdezi meg a bíró, hogy egyetért-e azzal, hogy elítéljék. A választók felruházták az Országgyűlést a döntéshozatallal, tehát a társadalmi beleegyezés megtörtént.
"22 - Ha megszegik az előírást, ki is kell őket rùgni."
Pontosan milyen előírást? Amit hazaáruló oktatásellenes diktátorok hoznak?!
Igen, oktatásellenes diktátorok! Az a céljuk, hogy hülyék legyenek az emberek, hogy ne tudjanak gondolkozni, hogy ne legyenek kritikusok, szolidárisok...
Hogy csak a fideszhez lojális elitnek legyen esélye a tanuláshoz, boldoguláshoz, hogy a tudás kiváltság legyen, és az ellenzék elhülyüljön, vagy menjen külföldre, hogy legyen egy erős jobboldali elit és egy jobbágyi szinten tartott, elnyomott réteg.
Gondolom, te is ugyanúgy elnyomott, kihasznált vagy, nincs annyi eszed, hogy felfogd, mit csinálnak veled, mi történik az országgal, de tapsolsz hozzá, mert a gyűlölet és a káröröm benned van, csak te és majd a gyereked is szív majd, de képtelen vagy felfogni, hogy milyen lehetne az élet, ha nem lopnának, ha felelős kormányzás lenne, ha a tanárok és a többi ember is meg lennének becsülve. Ha nem ölnék ki az emberekből az önbecsülést, akkor nem lennének ennyire mentálisan sérültek.
Na mindegy, úgyse fogod fel, hogy miről beszélek.
"Hatalmi alapon, a hatalomról pedig a választók döntöttek"
Tudod erre hivatkozva soha, semmit, senkivel sem kell egyeztetni mert a hatalom tévedhetetlen, döntései megkérdőjelezhetetlenek.
Szerinted ez így helyes, aszerint amit idéztem.
Kétség sem merül fel benned, hogy ez azért nem biztos, hogy így jő?
26 - "Pontosan milyen előírást?"
A tanárok nem sztrájkolhatnak. Ha azt teszik, szabályt sértenek, elbocsáthatók. Talán ismerni kéne a törvényeket...
"Az a céljuk, hogy hülyék legyenek az emberek, hogy ne tudjanak gondolkozni, hogy ne legyenek kritikusok, szolidárisok..."
Ezt te így látod, jogod van hozzá, de a társadalmi többség más véleményen van. Kifejtheted a véleményed minden országgyűlési választáskor.
"Gondolom, te is ugyanúgy elnyomott, kihasznált vagy, nincs annyi eszed, hogy felfogd, mit csinálnak veled, mi történik az országgal, de tapsolsz hozzá"
Ismét csak ugyanazt tudom mondani. Szerinted ez az oldal a kizsákmányoló, szerintem az ellenzék az. De erről nem te, és nem is én döntök egy személyben, erről az ország dönt.
Mondd már meg hogy a túróba lehet az ellenzék (vagy bárki)kizsákmányoló, ha az égvilágon semmi lehetősége nincs, hatalma nincs, törvényt nem hozhat.
Szája ettől még járhat, de mást nem tehet.
Csak az tehet valamit (jót vagy rosszat), aki hatalmon van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!