Isti22 kérdése:
Az elmúlt tíz év során az akkori tizenévesek mára felnőttek a feladathoz és ki tudják termelni az akkori ötvenesek nyugdíját?
Figyelt kérdés
Mivel 2012-ben a nagy részük külföldön akart dolgozni, vagy csak tüntetni szeretett tanulás helyett: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__38.. 2022. dec. 28. 07:15
1/4 anonim válasza:
Ez legyen az állam gondja. Újabb 10 év múlva még több fiatal fog nyugatra menni, mint most. Persze jönnek keletről mások...
2/4 anonim válasza:
A legttöbb páwa lett, így tuti képtelenek rá.
3/4 anonim válasza:
Igen természetesen,a német és angol nyugdíjasok nyugdíját.
4/4 anonim válasza:
Én a német nyugdíjasok nyugdíját fizetem. És inkább az ő nyugdíjukat fizetem, mint az agyhalott magyar nyuggerekét.
Amint végeztem az egyetemen, dobbantottam külföldre. Az itteni kezdő fizetés annyira nem tetszett. Most már több ezer eurós bevételem van, és milyen jól döntöttem anno.
Itt dolgozni kell, nyelveket tudni.
Ünnepek előtt hazalátogattam, akik otthon maradtak ismerősök teljesen rosszul érzik magukat, nyelvtudással, diplomával 10 hónap alatt úgy elinflálódott az életük, hogy kb. az összes lassan lelép. Nem csodálom, pusztulat egy országot teremtettetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!