A téli hideg beindíthatja Magyarországon az inflációt?
Figyelt kérdés
2022. dec. 27. 09:34
2/11 anonim válasza:
Beindithatja? Eddig egy helyben állt volna a garázsban?
3/11 A kérdező kommentje:
Ne csodálkozzon senki, ha húsvétra minden drágább lesz. Én szóltam előre! Térjünk vissza húsvétkor a kérdésre, meglátjuk milyen közvetett hatásai lehetnek a hidegnek
2022. dec. 27. 09:45
4/11 anonim válasza:
A hidegnek semmi olyan hatása nem lesz, ami eddig ne lett volna. Legfeljebb akkor, ha eljön a nukleáris tél.
5/11 anonim válasza:
Milyen hideg ? Ember, kb 10 éve egy ősz durvább volt. 5 év és a tél kb olyan lesz mint a tavasz
6/11 anonim válasza:
A napokban melegrekordok dőltek meg, ha nem tűnt volna fel... Meg egyáltalán... Mi az, hogy "Ne csodálkozzon senki, ha húsvétra minden drágább lesz. Én szóltam előre!"? :DDD Te, a nagy jövőbelátó, mi? :DD
7/11 anonim válasza:
Mondjuk az, hogy most már tavaszias az időjárás nem jelenti azt, hogy mondjuk ne lehetne január közepétől február végéig zord tél. Az igaz, hogy a zord napok száma évről évre csökken, a kánikulai napok száma pedig növekszik, de az, hogy 10-15 fokos maximimok vannak nem jelentik azt, hogy ezen a télen ne lehetnének még -10, -15 fokos maximimok.
8/11 anonim válasza:
Kérdező, tombol az infláció, huszonszázalékon van már, beindult. A probléma azzal van, hogyan fékezzék meg.
9/11 anonim válasza:
Nem, és a következő kérdésre is ez a válasz. Hogy belebukik-e.
10/11 anonim válasza:
Az inflációhoz csak bizonyos politikusoknak van köze, nem az időjárásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!