Medvegyev elfelejtett híreket olvasni az elmúlt egy évben. :)
2022. dec. 26. 23:11
12/25 anonim válasza:
Amúgy külön tetszik, hogy még az oroszhírek kommentelők sem veszik komolyan ezt a listát.
2022. dec. 26. 23:15
13/25 Víctor Orbanescu válasza:
Megszállhatsz Kárpátalján, de minek mennél oda? A legendásan csövesgettó Ukrajnának is a legprutrisabb része.
2022. dec. 26. 23:21
14/25 anonim válasza:
Kérdező!
Ugye te se gondoltad komolyan ezt a kérdést? :D
Magyarország és Lengyelország, megszállná Ukrajna nyugati részeit. :D
A magyarvezetőség utolsó hibája lenne!!!
2022. dec. 27. 00:02
15/25 anonim válasza:
Már hogy szállná meg Magyarország Ukrajna nyugati részét? NATO tagállam vagyunk, a NATO-ból elég sok ország pedig támogatja Ukrajnát. Mi meg csak úgy bevonulunk, majd NATO fegyverek ellen harcolunk, vagy hogy gondoltad? Medvegyev is csak azért mond ilyeneket, hogy megossza Európát, de ez már annyira abszurd, hogy szerintem az ellenkezőjét éri el vele.
2022. dec. 27. 00:46
16/25 anonim válasza:
Orbánnak ezt a hábit már 16-ban kötelessége lett volna megindítani, csak gyáván elsunnyogta. Ezután sem fog másként tenni, tehát az invázió megindítására jó eséllyel csak az eltávolítása után fog sor kerülni. Medvegyev nem értem honnan veszi, hogy 23-ban erre sor kerül, de valószínűleg tud valamit, amit én nem. Lehet hogy például a nyugatbérenc orbán meg fog nyúvadni.
2022. dec. 27. 01:58
17/25 anonim válasza:
"Medvevegyev meg összevissza beszél, miközben megint kizuhant egy orosz üzletember az ablakon!"
Hát akkor itt arról lehet szó, hogy orbán is ki fog, néhány más nyugattalpnyalóval együtt. Mondtam én, hogy tud valamit amit én nem.
2022. dec. 27. 02:05
18/25 anonim válasza:
"Már hogy szállná meg Magyarország Ukrajna nyugati részét? NATO tagállam vagyunk, a NATO-ból elég sok ország pedig támogatja Ukrajnát. "
És azt is még a hülye is tudja, hogy Oroszország nem fog hábizni, ugye Zsolti?
2022. dec. 27. 02:21
19/25 anonim válasza:
#18: Zsoltika szokás szerint hülyeségeket beszél, de ennek a listának akkor sincs semmi értelme.
2022. dec. 27. 02:35
20/25 anonim válasza:
Nem tudom mire jó az neked, hogy baromságokkal tojod tele a weboldalt!
-Nincs jelentősége annak, hogy kísérő linkeket másolgatsz ide, mert a baromság ettől még baromság marad!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!