A dollárbalos liberálisok hogyan kompenzálnák a kieső részt amelyet a tanárok fizetésének emelésére terveznek?
A liberális banda szerint drasztikus mértékben emelni kellene a tanárok fizetését. Hallottam itt havi nettó 500.000 - 1.000.000 Ft körüli összegekről.
Azonban azt is mérlegelni kell, hogy ez havonta rengeteg milliárd forintba kerül. Ez a magyar gazdaság rovására menne.
# Kérdező és Murka666
Én most csak azt nem tudom eldönteni, hogy ti csak trollkodtok, vagy tényleg ilyen sötétek vagytok? :)
#21 Hát mi pont ugyanezt kérdezzük tőletek.
Itt ti jöttök szembe az autópályán mint mindig.
"Itt ti jöttök szembe az autópályán mint mindig."
Igen, mindenki, legalább észrevetted, ez már fél siker.
Kérdező ki találltam egy ujj szót az ellenzékre, figyeld: Pestisbaloldal
:DDDDDD
17.
Te ne írj butaságot!
A fidesz nem migráns ellenes politikat folytat, hanem migráns ellenes propagandát.
Nagyon nem ugyanaz a kettő te agyatlan.
A migránst alkalmazó cegek pedig kapják a migri után az állami támogatást, az adókedvezményt.
Egy eun kívüli munkavállaló nem visz haza 400 nettó alatt, plusz ingyen szállás, ingyen utazás.
Míg a magyar ugyanazért jó ha nettó 230at kap és nulla szállás nulla benzin nulla berlet támogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!