A telexnek a karácsony szent ünnepe sem szent, hogy ilyenkor is család ellenes propagandát nyom?
10.
Én csak a tényeket írtam le te droid, mert csak ezt vagy képes felfogni.
Még érvelni sem tudsz. 😂😂😂
#11 Pont, hogy te nem tudsz érvelni mert nem tudod megindokolni a dolgokat.
Bár előre tudom, hogy mi lenne az indokod. Nyilván szerinted a forint Orbán Viktor úr miatt vesztett a vásárlóértékéből holott a mocskos Ursuláék azok akik ott Brüsszelben szándékosan gyengítik a forintot a Soros hálózaton át együttműködő ballibsi hazaáruló Gyurcsótányokkal egyetemben.
A fűtésről meg amit írtál, hogy a gyerekek fáznak nettó hazugság mert nekem is van gyerekem meg kereszt gyerekem is de egyikük sem panaszkodtak arra, hogy fáznak és mikor én voltam bent a suliban akkor is lehetett érezni, hogy normálisan fűtenek.
Szóval be lehet fejezni a hazugságokat, helyette pedig lehetne több kulturált műsort hallgatni a tvben. Javaslom az M1-et meg a TV2-őt.
“..helyette pedig lehetne több kulturált műsort hallgatni a tvben. Javaslom az M1-et meg a TV2-őt.”
Troll. 😂😂😂😂
Fidesz és a kultúra:
- M1
- RV2
- Tòth Gabi
- Kocsma töltelék Feró
- Boldog Karácsonyt!
HungaroBoller csak trollkodik kicsit az oldalon, mert unatkozik karácsony reggel.
Amúgy ő se gondolja komolyan amiket írt.
Inkább pihenjetek ezen a szép nem fehér karácsonyi napon, és kerüljétek a felesleges vitát!
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek! 🦌☃️
Igyatok sok alkoholt, az le nyugtat. 🍾🍷🥃🍺
Tudom, hogy trollkodik.
De legalább szarul indul neki az ünnep. 😂😂😂
Mindenkinek Boldog Karácsonyt!
Te támogatod a gyilkosokat?
Egyébként szerezz be egy új naptárt, a tiéd el van kalibrálva.
#16 #17 Nem trollkodom, ezt benézted. A szívemből írom ki amit érzek.
Abban viszont igazad van, hogy az alkohol jót tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!