Ez Orbán Viktor hatalmát és vezetői képességeit igazolja?
A Brüsszeli szankciók miatt brutális drágulásnak indult minden. Erre a Magyar Miniszterelnök hozott egy drasztikus lépést, hatósági árakat vezetett be. A hatósági áraknak hála azóta nem nőnek az árak, és olcsón hozzálehet jutni alapvető élelmiszereknek. Ezt az Unióban senki sem tudta megtenni, mindenhol megfizethetetlenek már az ételek, a rezsiről nem is beszélve.
Orbán Viktor a jövő vezetője?
Én azt nem értem csupán, hogy lehet, hogy a félország ebben a hungarofób EU-ban dolgozik és él, vagy a maradék tervezi, hogy kimegy? Hogy lehet?
érthetetlen
Az ársapkás élelmiszer masszívan veszteséges a boltoknak, üzleteknek ezért van az, hogy keveset rendelnek belőle és hiánycikk mindenhol és/vagy más termékek árát brutálisan megemelték, hogy kompenzálják a kiesést
A megfizethetetlen ételekről annyit, hogy hosszú éveken keresztül egy csomó élelmiszer jóval olcsóbb volt németországban mint itthon és a mostani áremelkedés ellenére is van egy rakás termék ami továbbra is olcsóbb kint mint itthon
A brüsszeli szankciókról annyit, hogy Németországban a cégek koronaprémiumot fizettek a dolgozóknak (én személy szerint egyszeri 1000 euró nettót kaptam de volt ahol többet kaptak) a köpcös haverod mit intézett a munkavállalóknak?
A brüsszeli szankciókról annyit, hogy Németországban a cégek inflációprémiumot fizetnek a dolgozóknak (én személy szerint 3000 euró nettót kapok) a korrupt törpe haverod mit intézett a magyaroknak?
A brüsszeli szankciókról annyit, hogy Németországban az állam kifizeti minden állampolgár decemberi gázszámláját, továbbá maximalizálják a rezsi összegét. A hataloméhes haverod a tolvaj gázszerelő haverjával ahelyett, hogy megveszik zsebre a vodafone-t akár hasonlóképpen segíthetnének a magyaroknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!