Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A tegnap elhunyt Kertész...

A tegnap elhunyt Kertész Ákost miért gyűlölik annyian?

Figyelt kérdés
2022. dec. 23. 00:32
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem Wass Albert, sokkal jobb író volt. A valaha általam olvasott legjobb regény, az Adjátok vissza a hegyeimet és a Funtineli boszorkány. Igaz, én goj vagyok.
2022. dec. 23. 10:36
 32/52 anonim ***** válasza:
0%
Mert a zseniálisan tehetséges emberek mellett a gyengébb képességűeknek érthető kisebbségi komplexusuk van, amit csak így tudnak leküzdeni.
2022. dec. 23. 10:38
 33/52 anonim ***** válasza:
3%

Az a genetikusan alávaló kifejezés volt a probléma.

Így kifejezni magad nem szerencsés. Eleve a genetika biológiai fogalom, egy viselkedés és értékrend szerintem nem lehet genetikailag kódolva. Hanem környezeti, társadalmi szinten dől el, ugyebár a gyerek mit lát otthon.

Azzal egyetértek, hogy alávaló nép a magyar, de nem genetikailag. És amit írt, hogy évezredekig csak sunyult és parancsot követett az részben igaz.

Meg lehet nézni a mai politikát, tényleg nagyon otromba nép ez. Mi az elmúlt 12 év mérlege? Nem sok minden. Rögzített árak, üzemanyag, rezsi. A magyar a lelkét is eladná, hogy ne kelljen 300 forinttal többet fizetnie. Igaz ennek a többszörösét fizeti be adóban, mert az ársapka nincs ingyen. :D Tehát az alap közgazdasági végiggondolások nem mennek, akkor mit várunk?

Külföldön járva sokkal sokkal értelmesebb értékesebb embereket ismertem meg.

Wass Albert? Jó középszerű író volt, csak aki nem jártas az irodalomban, annak ezzel a nemzeti bullshittel jól el lehet nyomni az agyát. :D

2022. dec. 23. 10:51
 34/52 A kérdező kommentje:
#32: Igen, valahogy ha egy író baloldali és zsidó, akkor mindig automatikusan zseniálisan tehetséges, főleg ha gyűlölködik is a magyarok ellen.
2022. dec. 23. 16:33
 35/52 anonim ***** válasza:
92%
Talán azért, mert egy hazaáruló zsidó féreg volt.
2022. dec. 23. 17:42
 36/52 anonim ***** válasza:
54%
#31 És mit gondolsz Wass Albert náci illetve antiszemita mivoltáról? Nyíltan nem volt az, de számos művében visszaköszönnek olyan gondolatok, amikről bizony nem nehéz kitalálni, hogy mire gondolt a költő/író.
2022. dec. 23. 18:01
 37/52 anonim ***** válasza:
93%
36-os, és milyen igaza volt😂
2022. dec. 23. 18:33
 38/52 A kérdező kommentje:
#36: Inkább arra válaszolj, mért lehet annyi kommunista író, költő nagy becsben tartva, míg egy fasiszta vagy náci, az már nem fér bele?
2022. dec. 23. 18:36
 39/52 A kérdező kommentje:
Azért az érdekes, hogy egy zsidó akar kioktatni más nemzeteket morális felsőbbrendűségi tudatból, miközben meg lehet nézni Izrael miket követett el a palesztínokkal.
2022. dec. 23. 18:37
 40/52 anonim ***** válasza:
54%
Példálózz légyszíves, mely kommunista írók, költők vannak oly nagy becsben tartva szerinted. Marx? Vagy esetleg Engels? Kétlem. Sem a nácizmussal, sem a kommunizmussal, sem pedig az antiszemitizmussal nem értek egyet, biztosan bennem van a hiba.
2022. dec. 23. 18:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!