💰Dollármédia💸: Összefog Soros és Biden, hogy újabb magyar baloldali propagandalapot indítsanak?
Mi lesz még itt, mikor lesz már ennek vége és hagyják békében élni a magyar embereket? Miért kell állandóan beavatkozni az életünkbe? Nem unják még Orbán támadását? Mindenért Orbán a hibás, Gyurcsány nem is tehet semmiről?!
Kicsit gondolkodni kellene, de legfőképpen kimondani: nem kérünk a 💰dollármédiából💸!!
Mi a célja a narancs bolsevikoknak? Végleg meggyülöltetni a szavazóikat Amerikával?
Ezek szerint abban sem bíznak, hogy 24.-ben változás lesz? Ha nyer a republikánusok, hogy fognak majd ott topzódni megint, akkor az Origo megint azt írja majd hogy minden rendben és ezek kognitív diszonancia nélkül azt mondják hogy Amerika újra a barátunk?
Nem értem kérdező, hogy "min habzik a szád"!
Tőlem a lyézus is firkálhat bárhová, bármit, ha én elhatározom, hogy nem foglalkozom a firkálásával!
Ahhoz, hogy eljusson hozzám valami propaganda anyag, ahhoz én is kellek!
Ha az egyenletből hiányzom és erre van pénze ilyen szerencsétleneknek, mit érdekel engem, hogy uszály számra engedi le a pénzét a Dunán?
Engedje!
“Azért itt nálunk még mindig van fűtés, tisztességes bér, rezsicsökkentés, elektromos áram és nem kell lámpafénynél állateledelt vacsoráznunk. Nyugaton már ez megy. Plusz sztrájkok, lázadások, tüntetések.”
Ezt mondta az M1 ? xD Kérdezz meg egy németet vagy franciát körbe röhögne…mert nem tudja hogy viccelsz vagy megörültél-e
Akkor menj ki a térre, ebédidőben és nézd meg mennyien állnak sorba az ökumenikus sátorban az ételosztáskor…
07;14
Fidelitasban már ilyen korán megvolt az eligazitás? 😅
Sajnos szegényebb emberek mindenhol vannak, de az arányok másabbal… Nézzd meg a Top legélhetőbb városok ranglistát…
“ Nem tűnt fel, hogy évek óta sokkal jobb számokat produkálunk mint a Nyugat és gyorsabban fejlődünk?”
Játszottál már videójátékon? Az megvan hogy az 1->2 szintre kb 1 dolgot csinálsz szintet léptél, a 2->3 kb 5 dolgot aztán így meg felfelé
Magyarország áll mondjuk a 20. szinten
Németország 78.
20. szintről könnyebb eljutni a 30.-re, mint 78.-ról a 79.-re… Főleg úgy hogy az EU kamionnyi eurót hoz (utal)…
Ha az EU nem fizet, tudod hol lenne a GDP?
m
“ 22 bár így lenne! Majd mikor te is kutykonzervet melegitesz lámpafénynél a családodnak, mert másra nem lesz pénzed.. de itthon ilyen nem lesz”
Miért Orbán és Put/n megvéd titeket a “gonosz” nyugattól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!