Melyik a jobb pár száz Ft vizitdíjat fizetni állami ellátásban, vagy százezreket magánellátásban?
Figyelt kérdés
Már a csóróbb ismerőseim is magánellátásba mennek kezelésre, mert már minden orvosi vizsgálat időpontjára hónapokat kell várni.2022. dec. 20. 18:48
11/14 anonim válasza:
Onamitas azt hinni hogy a vizitdijjal minden proboema megoldodna es az allami ellatas minosege vetekedne a maganeval. Igy tehat ertelmetlen az osszehasonlitas.
Nekem nem egy nem ketto evem volt amikor korhaz vagy haziorvos kozelebe nem mentem. Mire menne az egeszsegugy ha mondjuk evi egyszer fizetnek 350ftot?
12/14 anonim válasza:
A háziorvosi nyugdijas receptirast meg boven megoldja hogy a kedves neni felhivja az asszisztenst es mondja neki hogy irjak fel neki a gyógyszeret es tegyek a felhobe. A neninek igy csak a patikaig kell elbattyognia a taj kartyajaval.
13/14 anonim válasza:
#10 Úgy tűnik nem érted, amit írtam.Amikor viztdíj+ tb volt akkor is ugyanilyen fos volt az eü, ugyanúgy magánba ment mindenki, akinek sürgős volt/megtehette/normális ellátást akart.
14/14 anonim válasza:
#10 Meg alapból mi értelme van az orvosnál külön fizetgetni vizitdíjat?Emeljék meg annyival a járulekokat, és kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!