Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik a jobb pár száz Ft...

Melyik a jobb pár száz Ft vizitdíjat fizetni állami ellátásban, vagy százezreket magánellátásban?

Figyelt kérdés
Már a csóróbb ismerőseim is magánellátásba mennek kezelésre, mert már minden orvosi vizsgálat időpontjára hónapokat kell várni.
2022. dec. 20. 18:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%

Onamitas azt hinni hogy a vizitdijjal minden proboema megoldodna es az allami ellatas minosege vetekedne a maganeval. Igy tehat ertelmetlen az osszehasonlitas.

Nekem nem egy nem ketto evem volt amikor korhaz vagy haziorvos kozelebe nem mentem. Mire menne az egeszsegugy ha mondjuk evi egyszer fizetnek 350ftot?

2022. dec. 20. 20:48
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A háziorvosi nyugdijas receptirast meg boven megoldja hogy a kedves neni felhivja az asszisztenst es mondja neki hogy irjak fel neki a gyógyszeret es tegyek a felhobe. A neninek igy csak a patikaig kell elbattyognia a taj kartyajaval.
2022. dec. 20. 20:50
 13/14 anonim ***** válasza:
#10 Úgy tűnik nem érted, amit írtam.Amikor viztdíj+ tb volt akkor is ugyanilyen fos volt az eü, ugyanúgy magánba ment mindenki, akinek sürgős volt/megtehette/normális ellátást akart.
2022. dec. 20. 21:42
 14/14 anonim ***** válasza:
#10 Meg alapból mi értelme van az orvosnál külön fizetgetni vizitdíjat?Emeljék meg annyival a járulekokat, és kész.
2022. dec. 20. 21:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!