#10 Minek kellene jobban utána nézni? Átéltem és veled ellentétben én értem is mi történt.
2022. dec. 20. 09:35
12/20 anonim válasza:
Ùgy a Bajnai kormànynak (mszp bèrenc), mint a fidesznek lett volna lehetōsège nyilvànossàgra hozbi az ügynökaktàkat, de nem tettèk, mert a koncsi fèrgek most is a parlamenti lètszàm legnagyobb rèszèt alkotjàk.
2022. dec. 20. 09:41
13/20 anonim válasza:
#12 Még mindig nincsenek ügynökakták. Még mindig ott van az Állambiztonsági Hivatalok Levéltára 2003-óta és ott még mindig meg lehet nézni amit a kutatók már feltártak.
Minek kell leírni újra meg újra a hülyeséget?
2022. dec. 20. 09:44
14/20 anonim válasza:
Tényleg nem volt rendszerváltás, és ez látható 2022-ben. Készült egy interjú Hofi Gézával, amikor a hosszú betegségébül felépült (ketyegője rendetlenkedett) /1995?/ szóval abban az interjúban elmondja a kb
harmincas évei elején tartó riporternek, hogy nem volt rendszerváltás, ő már tudja, te meg majd később tudod meg, de nem volt és ezt olyan, biztos mint az, hogy itt ül ezen a széken.
2022. dec. 20. 09:44
15/20 anonim válasza:
13.
Nem tudod megnèzni.
Ezèrt sem hozzàk nyilvànossàgra.
Hazudj màshol te fideszes csōcselèk. 😂
2022. dec. 20. 09:47
16/20 anonim válasza:
#14 Értem. Szóval Hofi megmondta, az aki a rendszerváltás előtt is a politika, a párt kegyeltje, szószólója volt. Aha.
2022. dec. 20. 09:47
17/20 anonim válasza:
“2018 őszén a magyar országgyűlés kormánypárti többsége tizennyolcadszor szavazta le az ügynökügyek törvényes rendezését szorgalmazó ellenzéki javaslatot. Változatlanul nincs politikai akarat az 1990-ben átmentett állambiztonsági múlt teljes körű feltárására parlamenti jóváhagyással, kormányzati intézkedésekkel és végrehajtási felelősséggel az állami élet minden területén. Múltunk megismerésének 28 év elteltével is szemléleti és hatalomgyakorlási akadályai vannak.”
az ellenzéki pártok nem véletlenül kapnak olyan sok állami támogatást+a fidesztől kussolási díjat.
2022. dec. 20. 11:30
19/20 anonim válasza:
Mert a balosoknak semmi sem elég. A kommunista MSZMP utódpártja 12 évig kormányzott, de az sem elég balos nekik, Horn gyula, Kovács, Lendvai cenzor, Gyurcsány, stb. Még a kommunizmus sem volt nekik elég balos, sőt nem is létezett. Kérdés, mi lenne nekik elég balos. Igazából valódi jobboldal nincs. A Fidesz az nem jobboldal.
2022. dec. 20. 12:07
20/20 anonim válasza:
Mert amióta az egyéni vagyonszerzés már nem erkölcsileg elítélendő, azóta a közjó fogalma zárójelbe került baloldalon is, éppúgy, mint a közpénz, ami megy Matolcsyék magánvagyonába.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!