Miért lett mém az, hogy "Ember, most jövök a ki a templomból!"?
Ez egy jó pont az érintett riporternek.
Akkor fog neki jól jönni ez a pont, amikor elveszíti az állását és bánatában beindít egy farönkképzőt, mert emlékezni fognak rá!
"Ja tényleg, - ez az a husáng!?"
Már nem is emlékszem, mikor válaszolt olyan kérdésekre, ami nem a besimuló médiától jött volna, hanem kritikus, kiemelt fontosságú problémákat érintett volna. Olyan formátumban, ahol a riporter tud reflektálni is az elhangzottakra, nem a pár perces parlamenti boldog karácsonyozásra gondoltam.
Szóval ezek után nem a riporter szégyene, ha még a templomból jövet sem nyilatkozik. Ahova olyan nagy magánügyben ment, hogy a sajtósa és a fotósa is el kellett kísérje.
Orbán úgy retteg minden lehetőségtől, amiben valódi kérdésekre kellene válaszolnia, mint az ördög tömjénfüsttől.
"rengetegszer még az ellenzéki sajtót be sem engedik a hivatalos eseményeire.. Így azért elég nehéz nem? Szerintem a telexesek lennének a legboldogabbak, ha nem így kéne kérdezni tőle.."
Ez komoly ? Szegény ellenzéki sajtó el van nyomva ? Velem egyfolytában az ellenzéki sajtó jön szembe és az ellenzéki sajtónak akkora hangja, támadó attitűdje és pofája van, hogy szinte megsüketülök néha tőlük.
Szerintem a telexesek nem lennének boldogok, ha nyilatkozna nkeik, hisz ők abból élnek, hogy minden nak lejáratják.
"Orbán úgy retteg minden lehetőségtől, amiben valódi kérdésekre kellene válaszolnia, mint az ördög tömjénfüsttől."
És pontosan ugyanigy retteg minden ellenzéki politikus a jobboldali sajtótól és egy árva szóra nem szokták méltatni őket. Emellett minden nap kiirják a facebokjukra, hogy propagandisták, lakájmédiások, hogy sajnáltassák magukat.
"Ez komoly ? Szegény ellenzéki sajtó el van nyomva ?"
Ember. Az elmúlt 12 évből linkelj már egy normális interjút a miniszterelnökünkkel, amikor független, vagy ellenzéki sajtóban szerepel. Esetleg egy miniszterelnöki vitát a többi jelölttel? Valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!