Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 33 éves a Munkáspárt, mégis...

33 éves a Munkáspárt, mégis sokan alig ismerik. Ez miért van?

Figyelt kérdés
Harminchárom éve, 1989. december 17-én szerveződött újjá a mai Munkáspárt. 33 éve sokan azt mondták, hogy a Munkáspárt el fog tűnni. Gyalázták, támadták, karanténba zárták őket, de ők megvédték a pártot. Más pártok eltűntek, a Munkáspárt viszont él és küzd. Hol van Antall József MDF-je? Hol van Kunczék SZDSZ-e? Hol vannak a kisgazdák? Hol van Torgyán Jóska, aki előtt egy ország vigyázban állt? Hol van az „aprószentek”, az Agrárszövetség, a Köztársaság Párt, a Vállalkozók Pártja? Az MSZP a szemükbe is mondta, hogy az ő érdekűk a Munkáspárti halála. Ahogy elnézem, a Munkáspárt az MSZP-t is. Ők 33 éve a dolgozó emberek, a magyar nép mellett vagyunk. Baloldali, nemzeti, ellenzéki pártként!
2022. dec. 17. 19:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, 5 éve láttam egy párt tagot, a helyi munkásokat hülyítette, a lényeg az volt ha munkáspártra szavaznak akkor mindenkinek megemelnék a fizetését aki dolgozik becsületesen, mindenki jól keresne, és nagyon adóztatnák a gazdagokat vállalkozókat stb.

Ez jól hangzik ostobább emberek számára de inflációt okozna és kivérző gazdaságot

2022. dec. 17. 19:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a Thürmer-féle banda? Valamikor még hallottam a nevét, valami emlékműves balhéja volt neki is talán. Jók ezek az emlkéművek, a szélsőségeseknek mindig van helyszín a balhézáshoz. Aztán az utóbbi 20 évben mintha nem is léteznének. Szerintem olyan megélhetési komcsimaradékok, mint az mszp. Felveszik a zsét meg néha nyomnak valamelyik gombon egyet-egyet. Thürmer Gyuszi bácsi mikor szólalt fel utoljára a parlamentben?
2022. dec. 17. 19:49
 3/9 A kérdező kommentje:
2-es, évek óta nincsenek bennt a parlamentben, emiatt semmi nemű pénzt nem kapnak, ami miatt nem lehetnek megélhetési politikusok.
2022. dec. 17. 20:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor ezért nem hallani róluk, ezért nem ismerik az emberek.
2022. dec. 17. 20:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Munkához nincs túl sok köze!

És párthoz sincs!

-Megélhetési szélhámosok, mint úgy lényegében az összes jelenlegi "politikai" erő ebben az országban.

Nem bonyolult!

2022. dec. 17. 20:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén, kinek kellenének ezek az ósdi kádárivadék komcsik?
2022. dec. 17. 22:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#6: Miért? Karácsonyt is megválasztották Budapest főpolgármesterének. A DK is az egyik legerősebb ellenzéki párt elvileg.
2022. dec. 17. 23:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Azok már nem az "ókomcsik", hanem a progresszívek. Bár őket sem értem, hogy merülhetnek fel valós alternatívaként bárki számára is
2022. dec. 17. 23:04
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Közelebb áll a mankóshoz, - mint a munkáshoz! :D
2022. dec. 18. 05:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!