Lendvai Ildikó, ha már a pártpolitizálástól hivatalosan visszavonult, mégis miért van még mindig jelen a politika színpadán?
"véleményével jelentős többség nem ért egyet" - ezt hogy lehet lemérni? Van az írásai alatt lájk / diszlájk gomb és a diszlájkok mindig többek? Egyébként ha meg tudod adni az elérhetőségét, megköszönöm, beleolvasok néhány írásába.
Azt csak az Orban rendszer erőlteti, hogy az elnyomó rendszer embereit el kell felejteni. De megjegyzem, ez sem különb rendszer, más, de nem különb. Ugyanarra a sorsra jut majd.
Lendvai Ildikó még a normálisabbak egyike. Szerintem. A véleményét bárki megoszthatja, annyira még nincs diktatúra. Szerintem amúgy sokan azért nem értenek egyet vele, mert el sem olvassák, miről ír, mit ír, hanem "Lendvai Ildikó"...ugyanolyan mint a Gyurcsányozás, ha bármit mond, már nem is az a lényeg, hanem hogy ki mondja. Ami szerintem megint csak hülyeség.
"annyira még nincs diktatúra"
Egyáltalán nincs diktatúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!