#1 Ha király alatt arra gondolsz, hogy még csak híroldalnak sem nevezhető, a "főszerkesztő" egy az egyben másolja Ctrl+C Ctrl+V a cikkeket Mandinerről, Indexről ... stb. gyakran forrásmegjelölés nélkül. Csak annyit változtat rajta, hogy valami trágárságot ír a címbe, hogy az oldal rendkívül primitív közönségét hergelje.
A cikkek alatii kommentszekció meg minősíthetetlen hangnemű, kicsit kocsmai hőbörgésre hasonlít.
Szerintem ez inkább szánalmas, mintsem király.
Egy rakás tehetségtelen nyomorult, akiket az állam tart el a mi adóforintjainkból, miközben a kutya f..sza nem olvassa azt a sz..rt, amit írnak.
Akárhányszor meglátom ezeket a szerencsétleneket, mindig ez jut eszembe róluk:
#6 Minden jut eszembe Zsoltról, csak az nem, hogy "nagy arc" lenne. Én felfogni nem tudom, hogy miért olvassa bárki is azt a szennyet, amit ő a Vadhajtásokon előállít.
Főleg úgy, hogy vannak a jobboldalon is minőségibb lapok pl. a Mandiner is, ahonnan Zsolti a legtöbb hírt másolja.
Az meg szomorú, hogy nincs itthon egy olyan jobboldali lap és párt sem, amelyik ne az orosz propagandát tolná, akár burkoltan, akár teljesen nyíltan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!