Indulatok ott kezdődnek, amikor tojással/paradicsommal dobálják az illetékest, és hat kigyúrt gorilla alig bírja megvédeni.
2022. dec. 16. 22:02
3/15 anonim válasza:
Nem, az már nem indulat, az már tettlegesség.
2022. dec. 16. 22:03
4/15 árokpart válasza:
3-as Mi a tettlegesség ebben? 2006 na az volt tettlegesség.
2022. dec. 16. 22:14
5/15 anonim válasza:
@4 Nem azt írtam, hogy a videóban szereplő eset a tettlegesség, hanem az, amit a @2 írt, hogy különböző dolgokkal dobálnak meg akárkiket. Az már tettlegesség, nem csak indulat.
2022. dec. 16. 22:18
6/15 anonim válasza:
Hát én egészen a mai dolgai előtt azt gondoltam, hogy csak egy szerencsétlen valaki egy nagy pozícióba aki csak parancsra teszi a dolgát. Aztán amiket mondott ez f*s gerincű féreg, na az durván bicskanyitogató...
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy a fideszeseknek miért szimpatikusak ezek a patkányok, mikro már a legtöbb kinézetre is egy tipikus olyan, akiben SOHA nem bíznék meg. Mondjuk itt a nagyobb politikusokra gondolok, nálunk pl a fideszes polgi nagyon korrekt, meg mivel fideszes így sok támogatásunk is van:D
2022. dec. 16. 22:38
7/15 anonim válasza:
"Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy a fideszeseknek miért szimpatikusak ezek ... nálunk pl a fideszes polgi nagyon korrekt"
Akkor mégiscsak lehet róla valami sejtésed...
2022. dec. 16. 23:02
8/15 anonim válasza:
Ha annyira sem hajlandó hogy odamenjen és meghallgassa az embereket akkor igen. Ott állnak a hidegben és ő arra sem méltatja őket hogy egy-két szót váltson velük.
2022. dec. 16. 23:53
9/15 anonim válasza:
8., mindenhol időpontot kell kérni, csak akkor állnak veled szóba, illetve nyitvatartási időben, az órarend vagy menetrend által meghatározott időpontokban, stb. Akkor tőle milyen alapon várod el?...
2022. dec. 17. 10:59
10/15 anonim válasza:
Emberi alapon. Ott vannak egy csomóan, akarnak vele beszélni. Ha ezt nem lehet elvárni egy másik embertől akkor ott bajok vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!