21/25 A kérdező kommentje:
Én megmondtam hogy a saját véleményetekre vagyok kíváncsi nem máséra. Nem az enyémre. Mekkora birkák vannak ezen a fosoon😂😂😂
2022. dec. 16. 15:32
22/25 anonim válasza:
Az én véleményem az hogy nem anarchisták, és még az ötlet felvetése is bántja az agysejtjeimet.
23/25 A kérdező kommentje:
Oké Batman.
2022. dec. 16. 15:42
24/25 anonim válasza:
Az ellenzék töketlen és inkompetens, viszont hataloméhes.
25/25 anonim válasza:
"Az anarchizmus (a görög Αναρχος-ból: uralomnélküliség) politikai ideológiája elutasítja az emberek uralmát más emberek felett, bármiféle társadalmi hierarchiát. Magába foglalja azokat az elméleteket és a meggyőződéseket, melyek támogatják minden kötelező érvényű kormányzat, az állam eltörlését. Ezzel szemben olyan társadalmat tartanak ideálisnak, amelyben az egyének önkéntes alapon működnek együtt különféle kollektívákban"
Ez alapján egyáltalán nem anarchista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!