Az embereket miért zavarja, ha az eus pénzek a Tiborcznál kötnek ki? Az eu a magyaroknak küldi a pénzt, és Tiborcz elvileg magyar. Nem?
Figyelt kérdés
2022. dec. 14. 18:19
1/18 anonim válasza:
Az ellenzék gyűlöletkampányt folytat néhány magyar ellen. Amúgy Tiborcz tudtommal már külföldön üzletel, nem hinném, hogy túl sok EU-s pénzhez lesz már köze.
2/18 anonim válasza:
Az EU a magyaroknak küldi a pénzt, és a fideszes haveroknál köt ki, ez a baj. A NER-maffia nem egyenlő a magyarokkal.
3/18 anonim válasza:
Magyaroké a pénz és nem a kályha közeli majmoké azért gáz.Nem értem mit nem lehet ezen érteni?
4/18 anonim válasza:
Az EU elvileg a tanárok bérére küldi a pénzt, nem az Adrián k.rvázásra.
Nem?
5/18 A kérdező kommentje:
Első. Ma már mindegy mit csinál, ha az első milliárdjai onnan vannak.
2022. dec. 14. 18:25
6/18 anonim válasza:
1: annyira külföldön üzeletel, hogy pár napja vette meg a Gellért-szállót éppen:
Tiborcz István cége megvette a Gellért Szállót | 24.hu
7/18 anonim válasza:
8/18 anonim válasza:
1:
A Tiborcz-kör annyi ingyenpénzt kapott, mint Mészáros, Csányi és a Rogán-világ összesen – Válasz Online
9/18 anonim válasza:
Hibátlan a logikád, én nem tudok belekötni. Amúgy azt sem értem, hogy miért baj egyeseknek, hogy a Lölő vagyona, meg a miniszterek béremelése emeli a magyar átlagot. Örülnünk kellene a közös sikernek, és ha az átlag jó, akkor senkinek egy szava sem lehet.
10/18 anonim válasza:
5: Miért lenne mindegy? Ha nem kap belőle, akkor egy hazug, provokatív, manipulatív kérdést tettél fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!