Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek az otthonról is...

Szerintetek az otthonról is elvégezhető munkákhoz miért utaznak az emberek?

Figyelt kérdés
Ha amúgy is egy asztal mellett ülnek, akkor minek mennek el egy adott helyre ehhez? Mennek a kis elegáns táskáikkal és ahol lehet agresszív módon viselkednek útközben. A villamoson a tömegben még lökdösődnek is, a járdán annyira sietnek a fontos emberek, hogy mindenkit fellöknek.
2022. dec. 14. 11:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

"A temetkezési vállalkozónál le kell adni a halott személyi igazolványát, és születési anyakönyvi kivonatát, valamint házassági anyakönyvi kivonatát ahhoz, hogy a temetkezési cég anyakönyveztetni tudja a halálesetet."

És ezt postán vagy online miért nem lehet elküldeni?

"Aztán sorold, az ügyészségen se járjanak be dolgozni? Ha meg kell jelennie az ügyésznek egy bírósági tárgyaláson, akkor ne jelenjen meg?"

Nem írtam, hogy mindenkinek otthonról kell dolgoznia. Ha megfigyeled amit írtam a @4-ben, kizárólag a temetkezési vállakozóra reflektáltam, nem írtam semmit sem ügyészekről, ne szalmabábozz. Vannak olyan munkakörök, amiket nem lehet otthonról csinálni, ez természetes. Egy nyomozó vagy felderítő szerinted hogyan dolgozna otthonról online? Vagy egy kőműves, ács? Nyilván nem azokra gondoltam, akik nem tudnak home office dolgozni, de a temetkezési vállalkozó szerintem nem ilyen, ezért emeltem ki és reflektáltam rá.

2022. dec. 14. 16:15
 12/13 anonim ***** válasza:
25%

Most ti komolyan elkezdtetek vitázni úgy, hogy a kérdésben csak egy villamoson bunkó ember szerepel?:D

Ennyire nincs szükség semmi konkrétumra egy vitához?:D

2022. dec. 14. 16:26
 13/13 anonim ***** válasza:
50%
11-és postára mehet az ember, de temetkezési irodába nem , viccelsz, igaz? Mi lenne a cél, hogy lassul jön az ügyintézés? Mire a posta kivinné, az legalább plusz 1 nap. Fogalmad sincs, mennyibe kerül egy halott hűtést, ráadásul napi díja van. Azt meg végképp nem értetted meg, hogy az ügyfélnek meghatalmazást kell adnia. Persze lehet, hogy fogalmad sincs arról, hogy néz ki egy ilyen dokumentum.
2022. dec. 14. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!