Szerintetek az otthonról is elvégezhető munkákhoz miért utaznak az emberek?
"A temetkezési vállalkozónál le kell adni a halott személyi igazolványát, és születési anyakönyvi kivonatát, valamint házassági anyakönyvi kivonatát ahhoz, hogy a temetkezési cég anyakönyveztetni tudja a halálesetet."
És ezt postán vagy online miért nem lehet elküldeni?
"Aztán sorold, az ügyészségen se járjanak be dolgozni? Ha meg kell jelennie az ügyésznek egy bírósági tárgyaláson, akkor ne jelenjen meg?"
Nem írtam, hogy mindenkinek otthonról kell dolgoznia. Ha megfigyeled amit írtam a @4-ben, kizárólag a temetkezési vállakozóra reflektáltam, nem írtam semmit sem ügyészekről, ne szalmabábozz. Vannak olyan munkakörök, amiket nem lehet otthonról csinálni, ez természetes. Egy nyomozó vagy felderítő szerinted hogyan dolgozna otthonról online? Vagy egy kőműves, ács? Nyilván nem azokra gondoltam, akik nem tudnak home office dolgozni, de a temetkezési vállalkozó szerintem nem ilyen, ezért emeltem ki és reflektáltam rá.
Most ti komolyan elkezdtetek vitázni úgy, hogy a kérdésben csak egy villamoson bunkó ember szerepel?:D
Ennyire nincs szükség semmi konkrétumra egy vitához?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!