Orbán Viktor azt mondta, hogy "Szeretem, amikor kultúrák találkoznak...". Változhat a migrációval kapcsolatos politika?
Figyelt kérdés
2022. dec. 14. 06:54
11/19 anonim válasza:
Hát azután a Jeszenszky-s PS műsor után, én is fétleném a kecskéket....
12/19 anonim válasza:
11: Az csak akkor kerülne szóba, ha Baranyit kellene megúszni, de olyan törvényt csak nem hoznak, még Ferencvárosban sem, hogy a csúnyácska polginak első éjszaka joga járjon.
13/19 anonim válasza:
12, én azért automatikusan elzárom a kecskéimet, ha tudom, hogy jobboldaliak vannak a közelben!
14/19 anonim válasza:
A kultúrák találkozása és a kultúrák egymást elnyomása között ég és föld a különbség.
15/19 anonim válasza:
8
De nem másodlagos. Amúgy meg mindig arról beszélt, hogy a nyugati típusú migrációs felfogás mekkora csőd. Ezen mi nem érthető?
16/19 anonim válasza:
A csőd az, ami nem érthető, meghogy, ha focista vagy, akkor azért ugye bejöhetsz?
18/19 anonim válasza:
16
Idén már te sem érted a lényegét. Jövőre próbálkozz újra.
19/19 anonim válasza:
Én örömmel keverednék latin amerikai, latin, ázsiai nőkkel. :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!