Azt tudjuk már, hogy Orbán Viktornak hány métert kell megtennie a templomtól egy mise után ahhoz, hogy újságírói kérdesekre tudjon válaszolni?
Figyelt kérdés
2022. dec. 13. 23:37
2/14 anonim válasza:
A kérdés értelmezhetetlen, mert nem fog válaszolni, csak érdemes neki testőröket is vinni, hogy nehogy a közelébe férkőzzön! Nincs olyan messze a kocsi se, addig párszor kérdez tőle, ő meg összetett kézzel sétál.
3/14 anonim válasza:
Januártól nemzetbiztonsági okokra hivatkozva ki lesznek tiltva mások a templomból. Aztán lőrinc megnyer egy fél percig életben lévő milliárdos pályázatot, hogy templomot építsen. Orbinak saját temploma lesz.
4/14 anonim válasza:
Orbán Viktor a távolságot is legyőzi!
5/14 anonim válasza:
Nem akar válaszolni egy ilyen provokátornak, meg is értem. Bizonyos szint felett nem süllyedünk bizonyos szint alá.
6/14 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy ő református. Akkor mit keres egy misén?
8/14 A kérdező kommentje:
#5 Milyen provokátornak? Miről beszélsz?
2022. dec. 14. 00:23
9/14 anonim válasza:
#5 Te valami különös baromságot fogalmaztál meg. Mióta provokálás az, hogy olyan valós problémákra kérdeznek rá, amikre más körülmények között sem hajlandó válaszolni? Idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!