Mi lesz akkor, ha Kelet-Európában összefognak évtizedek múlva a cigányok és meg akarják alapítani a Cigányországot?
15-os vagyok
Nem ertem, mit akar ez jelentei, hogy liberalis jogvedok moge bujunk. A "harc", ha lehet ezt annak nevezni, az ágyban zajlik. Mi szaporodunk, ti nem. Mi maradunk, ti elmentek. Mi fiatalok vagyunk, ti oregedtek. Megis mi kozuk van a liberalis jogvedoknek ahhoz, hogy 100 feher no jo esetben 120 babat hoz vilagra? Es nekunk ciganyoknak mi kozunk van ahhoz, hogy nem csinaltok feher gyerekeket? Mi koveteltuk ezt toletek? Mi eroltettuk ezt ratok? Ugye nem? Ez a sajat dontesetek. Mint ahogy az is, hogy a fiataljaitok nagy resze elhagyja az orszagot. Ki uzott titeket el innen? Mert nem mi, az biztos.
Maradj itthon, csinalj ide sok feher gyereket, es Magyarorszag magyar marad. Ha ezt tomegevel igy teszitek, akkor maradtok tobbseg. Ha nem, akkor mi leszunk a tobbseg. Nem olyan bonyolult ez.
A tortenelem egy bizonyos pontjan mindenki volt betolakodo, igy ti is azok voltatok a Karpat-medenceben a 8.-9. szazadban. Mennetek innen vissza az Uralon tulra Sziberiaba a rokonaitok melle, akik a hantik es a manysik?
Kulonben meg jobban jarnal, ha nem engem baszogatnal, hanem az asszonyt otthon, es talan a vegen akkor nem haltok ki 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!